Elektronik MSI MAG A750GL PCI-E5 750W 80+ Gold Full modular PSU 3.925₺

drpakers

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
PSU ihtiyacı olan değerlendirebilir. Satıcısı da Amazon. Sepetimde 4.009₺ ile bekliyordu ve bugün alacaktım ama az da olsa bir indirim daha olmuş. Brennenstuhl tekli prizi 80₺ daha ucuza almış oldum :)

Sağlıklı günler dilerim.

Daha 14 gün olmadı iade edebilirim, sürekli render alacağım bu yüzden PSU odaklı sorun yaşamak istemiyorum.

Ekran kartınız 4K çözünürlükte bile 300W civarı güç tüketiyor. 750W sisteminiz için gayet yeterli. RM750e, Cratos'a göre biraz daha düşük kalitede olsa da yine de ortalama üstü bir model.

Ekran kartınız 4K çözünürlükte bile 300W civarı güç tüketiyor. 750W sisteminiz için gayet yeterli. RM750e, Cratos'a göre biraz daha düşük kalitede olsa da yine de ortalama üstü bir model.

İleride sorun yaşamak istemiyorum ve birkaç arkadaş 850 almalıydın falan dedi midem bulandı o yüzden, gece ne yapsam diye düşünmekten uyuyamadım açıkçası.

Bu kadar kafaya takılacak bir durum yok. Aldığınız PSU yeterli ve kaliteli bir model.

Evet Tier A olarak gözüküyor zaten ama ilk kez böyle bir PC topladığım için heyecandan galiba çok stres yapıyorum. Bu arada meraktan soruyorum PSU alınacağı zaman nasıl bir hesaplama yapılması lazım. Sadece CPU ve GPU'nun TDP değerlerine bakıp mı hesaplanmalı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı