MSI MAG A850GL PSU'da güç kablosunun fiş kısmındaki marka nedir?

947350

Yoctopat
MSI MAG A850GL ya da benzer GL serisinden PSU'su olanlar güç kablosunun fiş kısmındaki markayı söyleyebilir mi veya fotoğraf atabilir mi fişin görünüşünü? Başka bir kabloyla karıştırdım, kendi kablosu olduğundan emin olmak istiyorum da. Örneğin G Cinda, I-Sheng gibi.

Son düzenleme:
MSI A750GL PCIE5 model güç kaynağına sahibim. Eğer sizin için uygunsa bilgisayarı kapattığımda orijinal güç kablosunun markasına bakabilirim.

MSI A750GL PCIE5 model güç kaynağına sahibim. Eğer sizin için uygunsa bilgisayarı kapattığımda orijinal güç kablosunun markasına bakabilirim.
Teşekkür ederim şimdiden, şimdi görüyorum ama zahmet olmazsa söyleyebilir misiniz?

Acaba mesajı gördünüz mü?

Son düzenleme:
Acaba mesajı gördünüz mü?
Gördüm merak etmeyin. Kema Keur (ya da Kema Eur) yazıyor. Biraz daha üst kısmında ise KETI yazıyor. Bir de birkaç sertifika türü şeyler var. Bu arada bunlar fişin prize giren kısmının altında yazıyor. Kablonun üzerinde herhangi bir yazı yok.

Anladım, teşekkürler ederim ancak karıştırdığım kablolarda iki seçenek var, onlarda örnekti gibi. Yinede cevabınız için çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…