MSI MAG A850gn PCI-E5 850W vs Raijintek Cratos 850W 80+ Gold PSU

LegendAlone

Hectopat
Daha fazla  
MSI MAG A850gn PCI-E5 850W PSU modüler değil; Raijintek Cratos 850W 80+ Gold PSU ise modüler. Hazır sistem aldım ve içinde MSI PSU geldi, benim de hâlihazırda Cratos vardı. Sizce hangisini kullanmalıyım? MSI gerçekten daha kaliteli mi, yoksa Cratos'u takmak için uğraşmaya değmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cratos tabii ki.

Benim de düşüncem o yönde ama bozmaya değer mi sonuçta sıfır ürün dün geldi garanti işlerinni de bilmiyorum kasayı bozarsam garanti dışımı kalıyor ama.
Garanti dışı kalacağını hiç sanmıyorum. Tüm ürünlerin kendine özel garantisi olması lazım. Toplu marka bir ürün olsaydı dediğiniz olurdu.

Garanti dışı kalacağını hiç sanmıyorum. Tüm ürünlerin kendine özel garantisi olması lazım. Toplu marka bir ürün olsaydı dediğiniz olurdu.

Game Garaj Titan S5 AMD Ryzen 7 7800x3D 32 GB RAM 1TB SSD RTX5080 360mm sıvı soğutma FreeDOS oyuncu OEM paket ürün bu OEM zaten.

Game Garaj Titan S5 AMD Ryzen 7 7800x3D 32 GB RAM 1TB SSD RTX5080 360mm sıvı soğutma FreeDOS oyuncu OEM paket ürün bu OEM zaten.
Komple marka diyordum hocam. Yanlış olmuş orası. Tüm kasa tek marka altında. Monster gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…