EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.825 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 3 Ekim 2020 #21 304191 dedi: Şaşırtıcı piyasası 1700 ise Vatan'da 2000 TL olması lazım normalde. Gözden kaçırmışlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Vatan'da uzun süredir çok pahalıydı zaten bu anakart. Bazı ürünlere böyle indirim yapıyorlar arada. Bir de üstünde fırsat ürünü yazıyor.
304191 dedi: Şaşırtıcı piyasası 1700 ise Vatan'da 2000 TL olması lazım normalde. Gözden kaçırmışlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Vatan'da uzun süredir çok pahalıydı zaten bu anakart. Bazı ürünlere böyle indirim yapıyorlar arada. Bir de üstünde fırsat ürünü yazıyor.
3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Ekim 2020 #22 EgeN7 dedi: Vatan'da uzun süredir çok pahalıydı zaten bu anakart. Bazı ürünlere böyle indirim yapıyorlar arada. Bir de üstünde fırsat ürünü yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ona fırsat ürünü değilde, ''stok elimizde patladı lütfen alın'' ürünü olarak bakıyorum. Genelde öyle oluyor.
EgeN7 dedi: Vatan'da uzun süredir çok pahalıydı zaten bu anakart. Bazı ürünlere böyle indirim yapıyorlar arada. Bir de üstünde fırsat ürünü yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ona fırsat ürünü değilde, ''stok elimizde patladı lütfen alın'' ürünü olarak bakıyorum. Genelde öyle oluyor.