Ben Asus'u tercih ederdim. Hem daha şık hem de ATX. Bu arada işlemciyi i7 12. nesil almanız ve soğutma olarak da Corsair iCUE H100 240mm almanız daha iyi olur. Ek olarak az daha para verip 6000MHz RAM almanızın da FPS'e katkısı olacaktır.
Ben ASUS'u tercih ederdim. Hem daha şık hem de ATX. Bu arada işlemciyi i7 12. nesil almanız ve soğutma olarak da Corsair iCUE H100 240mm almanız daha iyi olur. Ek olarak az daha para verip 6000MHz RAM almanızın da FPS'e katkısı olacaktır.
Hocam ATX olması ne gibi bir avantaj sağlıyor? i7 12. nesil işlemcilerin fiyatları hala çok yüksek ben biraz F/P gitmeye çalıştım ve Corsair sıvı soğutma aldığım yerde maalesef yok.
Hocam ATX olması ne gibi bir avantaj sağlıyor? i7 12. nesil işlemcilerin fiyatları hala çok yüksek ben biraz F/P gitmeye çalıştım ve Corsair sıvı soğutma aldığım yerde maalesef yok.
Büyüklük ve görüntüden farklı bir avantajı yok. İki anakart arasında da çok büyük farklar yok. İstediğini alabilirsin. Soğutucu olarak bende de Cooler Master mevcut. Eğer sadece inventus'tan alacaksan alabilirsin. Farklı siteler olsaydı yazdığımı önerirdim.
Büyüklük ve görüntüden farklı bir avantajı yok. İki anakart arasında da çok büyük farklar yok. İstediğini alabilirsin. Soğutucu olarak bende de Cooler Master mevcut. Eğer sadece Inventus'tan alacaksan alabilirsin. Farklı siteler olsaydı yazdığımı önerirdim.
Büyüklük ve görüntüden farklı bir avantajı yok. İki anakart arasında da çok büyük farklar yok. İstediğini alabilirsin. Soğutucu olarak bende de Cooler Master mevcut. Eğer sadece Inventus'tan alacaksan alabilirsin. Farklı siteler olsaydı yazdığımı önerirdim.
Bir de sizce anakart sisteme göre nasıl? Yani zayıf mı kalıyor yoksa oluru var mı? DDR4 için belki fena olmayan fiyatlar 5-6k bandı ama DDR5 için çok mu başlangıç seviyesi kalır?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Bir de sizce anakart sisteme göre nasıl? Yani zayıf mı kalıyor yoksa oluru var mı? DDR4 için belki fena olmayan fiyatlar 5-6k bandı ama DDR5 için çok mu başlangıç seviyesi kalır?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Teşekkür ederim hocam. Toplama konusunda bilgim olsa tek tek alıp kendim daha iyi bir sistem mutlaka kurabilirdim ama maalesef ki FreeDOS bile alırken kara kara düşünen birisiyim.