MSI MAG B760M Mortar Wi-Fi II ile Overclock yapabilir mi?

Daha fazla  
Pek araştırmadan bu anakartı 14900K işlemci ile sipariş ettim ama çok kısa süre önce birkaç video izledim, pek olumlu şeyler görmedim. 14900K işlemcisini Full güçte bu anakartta kullanabilir miyim?

Intel işlemcilerde OC yapılabilmesi için Z serisi anakart gerekir. Bu anakartlarda RAM OC desteği mevcut. Ancak tüm bunlardan öte 14900K alma sebebiniz nedir? F/P dengesizliği ve evin sobası olma yönüyle hiç mantıklı bir işlemci değil.
Render PC topladım ve şuan alabiliyorken onu alayım dedim ama anakart baya kötü olmuş.

Intel işlemcilerde OC yapılabilmesi için Z serisi anakart gerekir. Bu anakartlarda RAM OC desteği mevcut. Ancak tüm bunlardan öte 14900K alma sebebiniz nedir? F/P dengesizliği ve evin sobası olma yönüyle hiç mantıklı bir işlemci değil.
Ayrıca şuan normal OC hali olmadan nasıl bir fark olur? OC ile arasında.

420mm'lik bir soğutucuyla dahi mantıklı sıcaklıklar sunamadığını biliyorsunuz değil mi? AM5 bir sistem toplamak daha doğru olacaktır.

Ferrari aldınız ama gaza tam basmıyorsunuz.
Performans açısından yüzde kaç olur?

420mm'lik bir soğutucuyla dahi mantıklı sıcaklıklar sunamadığını biliyorsunuz değil mi? AM5 bir sistem toplamak daha doğru olacaktır.

Ferrari aldınız ama gaza tam basmıyorsunuz.
Sistemi İnceHesaptan toplamıştım, dün sabah satın almıştım hala kargolanmadı anakartı iptal edip başka bir anakart alma gibi bir şey yaparlar mı sizce?

Performans açısından yüzde kaç olur?

Spesifik olarak şu kadar olur diyemem ancak belirgin fark yaratacaktır. Yalnız ben hala 14900K tercihinizi çözemedim. AMD 7000 serisindeki High-End bir tercih sizi hem sıcaklık hem de maddi anlamda rahatlatacaktır.

Sistemi İncehesap'tan toplamıştım, dün sabah satın almıştım hala kargolanmadı onu iptal edip başka bir şey alma gibi bir şey yaparlar mı sizce?

Tam onu yazdım. Tabii ki bu yoldan vazgeçin.

Spesifik olarak şu kadar olur diyemem ancak belirgin fark yaratacaktır. Yalnız ben hala 14900K tercihinizi çözemedim. AMD 7000 serisindeki High-End bir tercih sizi hem sıcaklık hem de maddi anlamda rahatlatacaktır.

Render performanslarına baktığımda AMD'ye göre biraz daha önde görünüyordu.

Render performanslarına baktığımda AMD'ye göre biraz daha önde görünüyordu.
O biraz daha mevzusunu makul kılacak bir yapısı yok. Aynı zamanda yine soket değişecek. Siz AMD tarafında birden fazla nesil görebileceksiniz.

İşlemci, anakart, RAM, soğutucu için toplam bütçenizi sunarsanız yardımcı olalım.

İptal etme konusunda ilk saatlerde iptal etme elbette vardı ama şuan yok. Mesaj attım eğer kabul ederlerse güzel olur.

O biraz daha mevzusunu makul kılacak bir yapısı yok. Aynı zamanda yine soket değişecek. Siz AMD tarafında birden fazla nesil görebileceksiniz.

İşlemci, anakart, RAM, soğutucu için toplam bütçenizi sunarsanız yardımcı olalım.
Böyle bir sistem topladım. 160 bin 500 küsür ediyor.
Ekran görüntüsü 2024-02-13 013939.png

İptal etme konusunda ilk saatlerde iptal etme elbette vardı ama şuan yok. Mesaj attım eğer kabul ederlerse güzel olur.

Böyle bir sistem topladım. 160 bin 500 küsür ediyor.
Kusura bakmayın ama paranızı çok yanlış şekilde kullanmışsınız. Gerçekten üzüldüm. Öncelikle iadenizi gerçekleştirin. Sonrasında yeni konu açın ki yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı