Pek araştırmadan bu anakartı 14900K işlemci ile sipariş ettim ama çok kısa süre önce birkaç video izledim, pek olumlu şeyler görmedim. 14900K işlemcisini Full güçte bu anakartta kullanabilir miyim?
Intel işlemcilerde OC yapılabilmesi için Z serisi anakart gerekir. Bu anakartlarda RAM OC desteği mevcut. Ancak tüm bunlardan öte 14900K alma sebebiniz nedir? F/P dengesizliği ve evin sobası olma yönüyle hiç mantıklı bir işlemci değil.
Intel işlemcilerde OC yapılabilmesi için Z serisi anakart gerekir. Bu anakartlarda RAM OC desteği mevcut. Ancak tüm bunlardan öte 14900K alma sebebiniz nedir? F/P dengesizliği ve evin sobası olma yönüyle hiç mantıklı bir işlemci değil.
Sistemi İnceHesaptan toplamıştım, dün sabah satın almıştım hala kargolanmadı anakartı iptal edip başka bir anakart alma gibi bir şey yaparlar mı sizce?
Spesifik olarak şu kadar olur diyemem ancak belirgin fark yaratacaktır. Yalnız ben hala 14900K tercihinizi çözemedim. AMD 7000 serisindeki High-End bir tercih sizi hem sıcaklık hem de maddi anlamda rahatlatacaktır.
Spesifik olarak şu kadar olur diyemem ancak belirgin fark yaratacaktır. Yalnız ben hala 14900K tercihinizi çözemedim. AMD 7000 serisindeki High-End bir tercih sizi hem sıcaklık hem de maddi anlamda rahatlatacaktır.
Kusura bakmayın ama paranızı çok yanlış şekilde kullanmışsınız. Gerçekten üzüldüm. Öncelikle iadenizi gerçekleştirin. Sonrasında yeni konu açın ki yardımcı olalım.