Emre Doğukan
Hectopat
2. elde uyguna sıvı soğutma gördüm V2 modeli sıfırı 100 euro bu 40 euro. Fakat biraz araştırdım ve sanırım bu modelinde kronik sorunlar varmış. Bu kronik sorunlar nedir o kadar önemli bir sorun oluştur mu?
2. elde uyguna sıvı soğutma gördüm V2 modeli sıfırı 100 euro bu 40 euro. Fakat biraz araştırdım ve sanırım bu modelinde kronik sorunlar varmış. Bu kronik sorunlar nedir o kadar önemli bir sorun oluştur mu?
Hocam o kadar bütçem yok. O kadar bütçe olsa bende sıfıra bakardım![]()
öyle sıvı soğutma ihtiyacım yok fakat uygun gördüğüm için bir sorayım dedim sadece.Zaten 4-5 yıl ömrü olan ürünler. Gidip ikinci el alırsan kısa süreli kullanırsın. Bütçen az ise hava sağutma al.
Böyle ürünlerde ikinci el tavsiye etmem.öyle sıvı soğutma ihtiyacım yok fakat uygun gördüğüm için bir sorayım dedim sadece.
Böyle ürünlerde ikinci el tavsiye etmem.
Yani bilemiyorumadam az kullandım dedi aslında öyle ağır kullanmamış.
Hocam vallahi riske girmek sizin elinizde. Belki de cidden sorun çıkarmaz.
Evet doğru kronik sorunlu.Fakat biraz araştırdım bu modelde kronik sorun varmış ve bu nedenle V2 versiyonunu çıkarmışlar. Bende o kronik sorunu merak ettiğim için sormuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.