MSI MAG CoreLiquid 240r için pompa nasıl bulunur?

Gamers_Sword

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Staj
Merhaba, bir yerden MSI MAG CoreLiquid 240r sıvı soğutma aldım ama üstünde pompası yok. Yani radyatör ile birleşik olan pompa yeri boş, buna bir çözüm üretebilir miyim veya pompa satiliyor mu?

Ne demek pompasi yok? Fotograf atar misin?

Merhaba, bir yerden MSI MAG CoreLiquid 240r sıvı soğutma aldım ama üstünde pompası yok. Yani radyatör ile birleşik olan pompa yeri boş, buna bir çözüm üretebilir miyim veya pompa satiliyor mu?
Hocam 360r kullanıyorum bir sorun olmalı çünkü bana çıkmıştı bir değişim isteyin veya iade edin eğer 1. nesil ise sorunlu cihaz zaten.

Arkadaş muhtemelen 2. el aldı. Sorusunun cevabını bilmiyorum ama tepkiler aşırı.

Soğutmayı bitpazarından aldım gayet temiz ama fotoğraftada görüldüğü gibi pompası yok.

Soğutmayı bitpazarından aldım gayet temiz ama fotoğraftada görüldüğü gibi pompası yok.

Yani demek istediğim şu buna yeni bir pompa bulabilir miyim ya da alternatif bir şey yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• rada.jpg
    292,4 KB · Görüntüleme: 44

Bulsanız bile MAG CoreLiquid V1 serisi kronik sorunlu. Gene bozulacaktır.
Ayrıca tam oturtamazsanız sistem parçalarına sıvı sızması sonucu sıkıntı yaratabilir sisteme.

Bulsanız bile MAG CoreLiquid V1 serisi kronik sorunlu. Gene bozulacaktır.
Ayrıca tam oturtamazsanız sistem parçalarına sıvı sızması sonucu sıkıntı yaratabilir sisteme.

En azından şimdilik bir pompa bulmam lazım önerebileceğiniz bir şey var mı?

Piyasada bulabileceğin tarzda bir pompa değil. MSI ile iletişime geç. Bir ihtimal pompa yollayabilirler. Eğer olmaz ise sıvı soğutmayı iade et, tabii böyle bir imkanın varsa.

Piyasada bulabileceğin tarzda bir pompa değil. MSI ile iletişime geç. Bir ihtimal pompa yollayabilirler. Eğer olmaz ise sıvı soğutmayı iade et, tabii böyle bir imkanın varsa.

Bitpazarından 45TL'ye aldım iade etmeye değmez. MSI ile nasıl iletişime geçebilirim bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…