MSI MAG CoreLiquid 360R fan ve pompadan ses gelmesi

Ahak

Centipat
Merhaba.
Yeni aldığım sıvı soğutmayı sisteme kurdum fakat iki farklı zırıltı sesi geliyor. Birincisi fanlardan bir tanesinden tıkırtı sesi geliyor. İkincisi radyatör üzerinde bulunan pump bölümünden aralıklarla zırıltı sesi geliyor. Bahsettiğim problemlerin videosunu aşağıya ekliyorum. (Radyatör ve fanlar kasaya olması gerektiği gibi boşluksuz titremeyecek şekilde takılmıştır.) Fandaki durum zaten ortada kusurlu. Fakat pompadan gelen ses normal mi? İlk defa sıvı soğutma kullanıyorum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. İyi günler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu sorunu ben de 240 modelinde yaşıyorum. Pump kablosunun yerini değiştirince geçiyor fakat bu sefer de sürekli Full güçte çalışıyor ayarsız bir şekilde. Sen çözdün mü sorunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…