MSI Mag CoreLiquid 360R iyi midir?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Daha önce MSI Core Frozr XL hava soğutma modelini kullanmıştım ve neredeyse sıvı soğutma kadar güçlüydü. Şimdi de sıvı soğutmasını almak istiyorum fakat MSI sıvı soğutma ülkemizde pek tercih edilen bir ürün değil. Bir incelemede "MSI sıvı soğutma işini becerememiş" gibisinden yorumlara rastladım. 25 dolarlık Steam cüzdan kodu sebebiyle mümkün olduğunca MSI'dan alışveriş yapmaya çalışıyorum ama soğutması iyi midir bilmiyorum. Sizce Corsair kadar iyi olur mu?

Daha önce MSI Core Frozr XL hava soğutma modelini kullanmıştım ve neredeyse sıvı soğutma kadar güçlüydü. Şimdi de sıvı soğutmasını almak istiyorum fakat MSI sıvı soğutma ülkemizde pek tercih edilen bir ürün değil. Bir incelemede "MSI sıvı soğutma işini becerememiş" gibisinden yorumlara rastladım. 25 dolarlık Steam cüzdan kodu sebebiyle mümkün olduğunca MSI'dan alışveriş yapmaya çalışıyorum ama soğutması iyi midir bilmiyorum. Sizce Corsair kadar iyi olur mu?

Kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim. Sivlerstone kullandım. MSI daha iyi soğutuyordu bu arada.

Dosya Ekleri

• mag core.png
    mag core.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 154
  • pf240.png
    pf240.png
    61,7 KB · Görüntüleme: 132
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı