KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 5 Aralık 2020 #11 Bildiğim tek bir ARGB kontrolcü var o da üstte paylaşılan MSI kontrolcü. Ancak onun içinde anakartınızda ARGB çıkışı bulunması gerekli.
Bildiğim tek bir ARGB kontrolcü var o da üstte paylaşılan MSI kontrolcü. Ancak onun içinde anakartınızda ARGB çıkışı bulunması gerekli.
E Emrep46 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 53 6 Aralık 2020 #12 KuoNN dedi: Bildiğim tek bir ARGB kontrolcü var o da üstte paylaşılan MSI kontrolcü. Ancak onun içinde anakartınızda ARGB çıkışı bulunması gerekli. Genişletmek için tıkla... Yoksa yeni bir anakart mı almam gerekiyor şimdi bütün sistemi msi mystic light'den kontrol edebilmek için.
KuoNN dedi: Bildiğim tek bir ARGB kontrolcü var o da üstte paylaşılan MSI kontrolcü. Ancak onun içinde anakartınızda ARGB çıkışı bulunması gerekli. Genişletmek için tıkla... Yoksa yeni bir anakart mı almam gerekiyor şimdi bütün sistemi msi mystic light'den kontrol edebilmek için.
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 20 Aralık 2020 #13 Emrep46 dedi: Yoksa yeni bir anakart mı almam gerekiyor şimdi bütün sistemi msi mystic light'den kontrol edebilmek için. Genişletmek için tıkla... Eğer anakart üstünden kontrol etmek istiyorsanız kartı iade edip Gigabyte Aorus B450 PRO sipariş edin pek bir fiyat farkı yok aralarında .
Emrep46 dedi: Yoksa yeni bir anakart mı almam gerekiyor şimdi bütün sistemi msi mystic light'den kontrol edebilmek için. Genişletmek için tıkla... Eğer anakart üstünden kontrol etmek istiyorsanız kartı iade edip Gigabyte Aorus B450 PRO sipariş edin pek bir fiyat farkı yok aralarında .
E Emrep46 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 53 20 Aralık 2020 #14 Edwin dedi: Eğer anakart üstünden kontrol etmek istiyorsanız kartı iade edip Gigabyte Aorus B450 PRO sipariş edin pek bir fiyat farkı yok aralarında . Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkür ederim ama sorunu kontrolcü alarak çözdüm teşekkürler.
Edwin dedi: Eğer anakart üstünden kontrol etmek istiyorsanız kartı iade edip Gigabyte Aorus B450 PRO sipariş edin pek bir fiyat farkı yok aralarında . Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkür ederim ama sorunu kontrolcü alarak çözdüm teşekkürler.
O ORCN Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3 18 Haziran 2023 #15 Emrep46 dedi: Tavsiyen için teşekkür ederim ama sorunu kontrolcü alarak çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sıvı soğutucunun rgblerini kontrolcü ile kontrol edebiliyor musunuz ?
Emrep46 dedi: Tavsiyen için teşekkür ederim ama sorunu kontrolcü alarak çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sıvı soğutucunun rgblerini kontrolcü ile kontrol edebiliyor musunuz ?