MSI MAG CoreLiquid 360R V2 alınır mı?

Kendim de kullanıyorum tavsiye ederim oldukça sessiz ancak pahalı bir termal macuna ihtiyacınız var.

Ses olarak gayet iyi. Kendim de kullanıyorum. Termal macunu en son 2 yıl falan önce değiştirmeme rağmen hala 78 dereceyi geçmiyor. Yalnız kardeşimin bilgisayarında bu yaz pompası arıza verdi. Bir önceki serisi kronik sorunlu olan bir model yerine daha iyi tercihler olabilir.

Ses olarak gayet iyi. Kendim de kullanıyorum. Termal macunu en son 2 yıl falan önce değiştirmeme rağmen hala 78 dereceyi geçmiyor. Yalnız kardeşimin bilgisayarında bu yaz pompası arıza verdi. Bir önceki serisi kronik sorunlu olan bir model yerine daha iyi tercihler olabilir.
Bu modelde mi pompa arızası verdi hocam?

Kendim de kullanıyorum tavsiye ederim oldukça sessiz ancak pahalı bir termal macuna ihtiyacınız var.
Mesela hocam? Ve içinde termal macun çıkıyormu? Kalitesizmi?

Evet, sorunun kaynağı hakkında çok fikrim yok. Garantiyle uğraşmadan direkt olarak değişim gerçekleştirdik çünkü. Kroniktir değildir bilemiyorum. Şu anda kendi sistemimde bir sorunu yok ama. Gayet iyi soğutuyor.

Mesela hocam? Ve içinde termal macun çıkıyor mu? Kalitesizmi?

Çıkıyor olması gerek evet.

Parasını hak etmeyen bir ürün, aynı fiyata hatta ucuza daha iyi performans veren ürünler var.

Aşağıdakiler Tier 1 soğutucular, bunlar varken MSI'ın yüzüne bile bakılmaz. MSI 360R V2 ise Tier 2 yada 3 olması lazım.

Sessiz olsun istiyorsan.

Parasını hak etmeyen bir ürün, aynı fiyata hatta ucuza daha iyi performans veren ürünler var.

Aşağıdakiler Tier 1 soğutucular, bunlar varken MSI'ın yüzüne bile bakılmaz. MSI 360R V2 ise Tier 2 yada 3 olması lazım.

Sessiz olsun istiyorsan.
Sizin tercihiniz nedir hocam? Birde fiyatını haketmiyor kanısına nerden vardınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı