Dostlar selam, Cooler Master MB511 ARGB kasaya sahibim. İşlemcim Ryzen 5 3600. bronz sertifikaya sahip. T6 Ultra soğutucu ile 1.1v ile 4.2GHz kullanıyordum. Yük altında maksimum sıcaklık 72 dereceydi. Bütçem 1200-1500 arası. Kasama renk katacak, ARGB'ya da RGB sıvı soğutucuya ihtiyacım var. Ama ARGB olursa çok sevinirim. 2'nci olarak işlemcinin üstüne gelen kısmının tasarımına çok önem veriyorum. PF360 ya da CoreLiquid gibi tasarımları olursa harika olur. Kasamda 2 adet RGB 2 adet ARGB giriş var. ARGB girişini kasamın fanları ve Elv8 kullanıyor. ARGB kullanmak istiyorum ama nasıl yapabiliriz çoklayıcı almadan? Anakartım MSI MAG B550 Tomahawk.
ENERMAX LIQMAX III Adressierbare RGB 360 All-in-One CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
Dip not: Ryzen 5 3600'a bana göre 360 mm bir sıvı soğutucu fazla ama sırf isteğiniz bu yönde olduğu için yorum sundum.
ENERMAX LIQMAX III Adressierbare RGB 360 All-in-One CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
Dip not: Ryzen 5 3600'a bana göre 360 mm bir sıvı soğutucu fazla ama sırf isteğiniz bu yönde olduğu için yorum sundum.
Aslında mining kazancım ile almayı düşünüyorum ama bana kalırsa da 3600 işlemci için 360 mm fazla. 240 olarak değiştirsek önerileri olur mu? Bir de ben ARGB düşünmüştüm hoş gözükmesi için. PF360'ın fan sesi problemi varmış ama doğru mu?
Teşekkür ederim ama attığınız ürün RGB. İlk önceliğim ARGB olsun istiyorum. 2'nci olarak işlemcinin üstüne gelen tarafın tasarımını beğenmedim ne yazık ki.
Teşekkür ederim ama attığınız ürün RGB. İlk önceliğim ARGB olsun istiyorum. 2'nci olarak işlemcinin üstüne gelen tarafın tasarımını beğenmedim ne yazık ki.
Enermax tavsiye etmem hocam. Her ne kadar iyi bir marka olsa da sıvı soğutmalarında arızalar çıkabiliyor. PF240 veya Lian-Li Galahad 240 da işinizi görür.
@Uchiha Shisui Liqmax III'ün satıcı Amazon Germany. Servise yollamalık bir durum olduğunda işlemler yurtdışında hallediliyor. Ama tabii yanılmıyorsam markadan markaya değişiyor. Bunu belirtmenizde fayda var. Alacak kişi için karışıklık oluşabilir.
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!