Elektronik MSI MAG CoreLiquid M240 2899 TL

Daha iyisi varken eleştirmeyeceksem, forumda yazışmamızın ne anlamı var? Açıklar mısın hemen?

"Sana göre daha iyisinin" daha iyi olduğunu iddia edeceğin yer burası değil. Burası sıcak fırsatlar ve her ürünün ayrı bir alıcısı var. Ben 15.500 TL'ye NZXT Kraken Elite RGB IPS 360 satın aldım. Muhtemelen aynı performansı 5000 TL Arctic Liquid Freezer III 360 ürünüyle de alabilirdim ama canım NZXT olmasını ve ekranının en iyisi olmasını istedi.

Yani sen en fazla bence bu daha iyi arkadaşlar diyebilirsin. O varken bu paylaşılmaz gibi anlamsız yorumlar yapamazsın. Kalitenin düşüp düşmeyeceği, o paranın değip değmeyeceğine alıcı karar verir.

Yok yok sen biraz daha detaylandır aralarındaki performans farklarını falan da atar mısın kaç derece fark ediyor alacak arkadaşlar bilgilensin. Öyle boş boş bu canavarr bu daha iyi MSI kötü düşük performansı yazmaların bari anlam kazansın. İncelemeleri ve aralarındaki dağlar kadar farkı iletirsen seviniriz.

Tahmin ettiğim gibi ne bu ürünle ilgili ne de canavar dediği ürünle ilgili en ufak bir fikri yokmuş. Bugün birinin kasasına 360'lık versiyonunu montajladım dereceleri oldukça düşüktü ve sessizdi. ARGB kablosuyla anakart yazılımı üzerinden veya kumandalı kasalarda kabloyu kasadaki aparata takarsanız kumanda üzerinden kontrol sağlayabiliyorsunuz. İşlemciye gelen kısımdaki tasarımda ortada tek çizgi ışık yapmışlar ve gayet hoş duruyor. 2899 TL'ye 240'lık versiyonunu taksit avantajını da kullanarak Amazon güvencesiyle satın alabilirsiniz. İyi Sosyaller.

Dosya Ekleri

• 1740256381365.png
    1.011,2 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Gerçekten bu fiyata daha iyisi varsa bu tarz indirimler işe yaramaz ve paylaşılması lüzumsuz olur. Eğer cidden daha iyisi varsa. Tabi ben pek sıvı soğutma hakimiyetim yok, uzman birileri sunar fikrini. Dediğim olaya en iyi örnek bu olur: (Hocam görürse darılmasın.)

Hali hazırda daha iyi ürünler olduğu için zaten baya tepki çekti konu. Cidden bu soğutucu içinde aynı durum mevcutsa ayrımcılık yapılması hoşnutsuz olur.

Ben gerekli bilgileri aktardım. Detaylı açıklamaların yeri burası değil diye bir bilgi verildi ama senin için kısa bir bilgi verebilirim. LT520 tüm tier list içinde 1.sınıfta yer alan bir sıvı soğutma. Arkadaşın paylaştığı ise 2.sınıf ve detaylı incelemesi olmayan, gereksiz pahalı bir sıvı soğutma. Ayrıca daha pahalı. Alacak olanlara önermem. Marka takıntılığı sadece cebe zarar veren kötü bir alışkanlık. Saygı duyarım ama dostlarıma önermem.

Sohbetin ne sarıyor ne akıyor. Evet baya saygı duyduğunu fark ettik. iyi forumlar tekrar.

Bu fiyata daha iyi sıvı soğutucular var. İndirim olması, alınabilir olduğu anlamına gelmiyor. Almak isteyen alabilir ama alınacak daha iyi sıvı soğutucular var. Aklınızda bulundurun.

Bugün birinin kasasına 360'lık versiyonunu montajladım dereceleri oldukça düşüktü ve sessizdi.
Konudaki ürün öncelikle 240 mm. Konudan bağımsız örnek verip, güzelleme yapma. LT520 modelinden daha kötü bir ürün olduğunu burada herkes biliyor. Senin aksi bir iddian var ise buyur hodri meydan.

Arkadaşlar piyasa fiyatının altına düşen bir ürün burada gayet de paylaşılabilir. Konuyu açan hocamız bu paraya en iyisi bu mu alınır demiş?

Bu konu SSD'den biraz bağımsız hocam SSD de bilgisayarın hızına etki edecek detaylar var ve görseli önemsiz bir parça sadece performansına odaklanabiliriz. Kaldı ki orada bile Samsung 990 pro performansını veren MLD önersek daha ucuz desek çoğu kişi almaz. Fakat sıvı soğutma sadece verdiği derecelerle ölçülebilen bir şey değil.

Kişiden kişiye kriterler ve marka seçimleri değişebilir benim birinci önceliğim görseldir, senin soğutmadır diğerinin markadır.

Burada sıcak fırsatlara konu açan arkadaşlar sizden bir şey beklemeden konu açıyor böyle bir zorunlulukları yok. 3 aydır 3400 TL altına düşmeyen bir modeli 2899'a taksitli alabileceğiniz şekilde konu açmış. Bu tepkiye bir katlanır iki katlanır üçüncü de konu açmaz çekilir kenara.

990 Pro gücünde MLD ve çok ucuza... Bu tarz durumda marka takıntısı saçmalık olur.

Şahsen hocam herzaman bütçeye göre en iyisini alma taraftarı olmuşumdur. Soğutma konusunda tabi diğer donanımlar gibi fark ciddi olmuyor ama genel tabir ile daha iyisi varsa lüzmu yok. Firmalar zaten satış oranları düşük ve stokta kalınca bu indirimleri basıyorlar. Phantom Sprit fiyatına Peerless Assasin pek önermezler mesela.

Ama parayı veren dediğiniz gibi ne isterse alır genede. Bu da fazlasıyla absürt olacak ama RTX 3060, 4060 fiyatına düşmüş mevzusu gibi kalıyor daha iyisi olduğu zaman.

Ben genel tabiri ile söylüyorum bu dediklerimi ayrıca. Çok kez görüyorum bu dediğim olaydan tepki çeken insan ama bazı konularda, konu sahibine görede pozitif ayrımcılık oluşuyor gibime geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…