990 Pro gücünde MLD ve çok ucuza... Bu tarz durumda marka takıntısı saçmalık olur.
Şahsen hocam her zaman bütçeye göre en iyisini alma taraftarı olmuşumdur. Soğutma konusunda tabii diğer donanımlar gibi fark ciddi olmuyor ama genel tabir ile daha iyisi varsa lüzmu yok. Firmalar zaten satış oranları düşük ve stokta kalınca bu indirimleri basıyorlar. Phantom Sprit fiyatına Peerless Assasin pek önermezler mesela.
Ama parayı veren dediğiniz gibi ne isterse alır gene de. Bu da fazlasıyla absürt olacak ama RTX 3060, 4060 fiyatına düşmüş mevzusu gibi kalıyor daha iyisi olduğu zaman.
Ben genel tabiri ile söylüyorum bu dediklerimi ayrıca. Çok kez görüyorum bu dediğim olaydan tepki çeken insan ama bazı konularda, konu sahibine görede pozitif ayrımcılık oluşuyor gibime geldi.
İnsanların atladığı en önemli detay sıvı soğutmaların Intel ve AMD performanslarının ikiye ayrılması. Nedense bunu bir çok kişi bilmiyor.Gerçekten bu fiyata daha iyisi varsa bu tarz indirimler işe yaramaz ve paylaşılması lüzumsuz olur. Eğer cidden daha iyisi varsa. Tabi ben pek sıvı soğutma hakimiyetim yok, uzman birileri sunar fikrini. Dediğim olaya en iyi örnek bu olur: (Hocam görürse darılmasın.)
Elektronik: Goodram PX500 999TL
Ucuz ve performansı iyi bir SSD. Kendim kullanıyorum. https://www.itopya.com/goodram-512gb-px500-gen3-m2-nvme-ssd-2000mb-okuma-1600mb-yazma_u20506?srsltid=AfmBOopplx6CPs6qLNJhiFHs9MJpwfWGyFV5A_hQgOwU--v5sh2W1Y5J (Sepette 999TL)www.technopat.net
Hali hazırda daha iyi ürünler olduğu için zaten baya tepki çekti konu. Cidden bu soğutucu içinde aynı durum mevcutsa ayrımcılık yapılması hoşnutsuz olur.
Sanırım hala LT520 modelinin, indirimdeki modelden daha iyi bir soğutucu olduğunu anlayamamışsınız. Anlaşıldı, sizin talebiniz şu; indirim konularında herhangi bir model ciddi indirimde olsa bile eleştirilmesin. Herkes konu açana teşekkür edip, Alice harikalar diyarında yaşasın. Yehuuu ne güzel bir sıvı soğutma. Teşekkürler konu sahibi!Fakat konuda o daha iyi bilen biliyor gibi mahalle ağzı bir usluptan ötesi yok farkındaysanız.
Birkaç model harici, Msi sıvı soğutma alınmaz zaten. Çok kez kronik sıvı soğutma üretip, piyasadan çeken bir marka. Bu furyaya Corsair soğutucuları da eklemek mümkün.Geçen sene aldığım M360 birkaç ay sonra pompa arızası verdi ve MSI teknik servisi değişim bile sunmadan direkt iade raporu verdi. Muhtemelen sıkıntılı bir ürün.
Dostum istemeyerek yazıyorum çünkü cidden sana aynı şeyleri anlatmaktan sıkıldım.Sanırım hala LT520 modelinin, indirimdeki modelden daha iyi bir soğutucu olduğunu anlayamamışsınız. Anlaşıldı, sizin talebiniz şu; indirim konularında herhangi bir model ciddi indirimde olsa bile eleştirilmesin. Herkes konu açana teşekkür edip, Alice harikalar diyarında yaşasın. Yehuuu ne güzel bir sıvı soğutma. Teşekkürler konu sahibi!
Birkaç model harici, MSI sıvı soğutma alınmaz zaten. Çok kez kronik sıvı soğutma üretip, piyasadan çeken bir marka. Bu furyaya Corsair soğutucuları da eklemek mümkün.
Şunun olmadığı kaç tane sıvı soğutma var? LT serisinde kronik bir sorun yok. Ben sana tier list attım. 1.sınıf bir soğutma olduğunu söyledim. 1000 kişinin tercihiyle mi iyi soğutmayı seçiyoruz. Varsa elinde bir tier list buyur bekliyorum seni. Söylediğin modelin adam akıllı incelemesi bile yok. İncelemesi olmayan bir sıvı soğutmanın iyi olduğunu savunuyorsun...2 tane DeepCool LT720 Noise gibi sorun videoları çıkıyor
Dostum sen takılı kalmışsın bi noktadan öteye gitmiyor malesef. Başarılar.Şunun olmadığı kaç tane sıvı soğutma var? LT serisinde kronik bir sorun yok. Ben sana tier list attım. 1.sınıf bir soğutma olduğunu söyledim. 1000 kişinin tercihiyle mi iyi soğutmayı seçiyoruz. Varsa elinde bir tier list buyur bekliyorum seni. Söylediğin modelin adam akıllı incelemesi bile yok. İncelemesi olmayan bir sıvı soğutmanın iyi olduğunu savunuyorsun...
İnsanların marka takıntısı var hocam, sırf bir marka için tercih ettikleri çok oluyor ve hocamda bunu anlatmaya çalışıyor. Bana görede markası takıntı (yalan değil) dev bir gerizekalılık olarak hissettiriyor ama yapacak birşey yok. Hocam ticaretinde olduğu için bu işin alıcı tarafından bakıyor.Şunun olmadığı kaç tane sıvı soğutma var? LT serisinde kronik bir sorun yok. Ben sana tier list attım. 1.sınıf bir soğutma olduğunu söyledim. 1000 kişinin tercihiyle mi iyi soğutmayı seçiyoruz. Varsa elinde bir tier list buyur bekliyorum seni. Söylediğin modelin adam akıllı incelemesi bile yok. İncelemesi olmayan bir sıvı soğutmanın iyi olduğunu savunuyorsun...