MSI MAG Force 100R kasanın renkleri karıştı

M3rc1mek

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual rtx 2060 6gb ryzen 5 5500 deep cooler ls520 240mm sıvı soğutucusu adata xpg spectrix d41 16gb (2x8gb) 3200mhz gigabyte b550m ds3h 1.4(rev)
Merhaba yaklasık 3 hafta kadar önce ASUS Prime B450M K2 anakarttan Gigabyte B550M DS3H 1.4 rev geçtim. Kasayı da DarkFlash Aquarius'tan MSI MAG Force 100R'a geçtim fakat RGB'leri anakartın uygulamasından kontrol ediyordum fakat tek renk ayarlamayı denediğimde renkler farklı yanıyordu.

Beyaz normal.
Kırmızıya basınca mavi.
Turuncuya basınca açık mavi.
Sarıda daha da açık mavi.
Yeşil normal.
Açık mavide sarı.
Koyu mavide ise kırmızı yanıyor.
Pembe ise normal şekilde yanıyor.

Ben kablolamada bir sorun mu yaptım yoksa yazılımsal bir sorun mu? Yeni format atıp kurmustum desteğe ihtiyacım var.
Kablolamayı internetten ve anakartın üstündeki şablonda gözüken şekilde yaptım.

Kontrolcü üzerinden mi bağlı fanlar? LED butonuna basınca renk değişimi oluyor mu?

Kontrolcüye bağlı yani tusa basınca renk falan değişiyor

Şu an butona bastığınızda renk değişiyor mu?

Değişiyorsa kontrolcüyü Sync moduna almamışsınız, bu yüzden renkler karışıyor olabilir.

Sync modu için LED butonuna 3 saniye basılı tutup bırakın.

Benim demek istediğim şu biliyorum 3 sn basınca anakartın uygulamasındaki ayara geçiyor zaten ben oradan ayarladıgımda farklı yandığını söylüyorum

Benim demek istediğim şu biliyorum 3 sn basınca anakartın uygulamasındaki ayara geçiyor zaten ben oradan ayarladıgımda farklı yandığını söylüyorum

Sync moduna aldığınız nerden bilebilirim? Fanın birini tek olarak anakart ARGB portuna takın, o normal çalışırsa kontrolcüde sorun vardır.

Sync moduna aldığınız nereden bilebilirim? Fanın birini tek olarak anakart ARGB portuna takın, o normal çalışırsa kontrolcüde sorun vardır.

Anladım teşekkür ederim kusura bakmayın o detayı yzmayı unutmuşum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı