MSI MAG Force 320r kasaya Arctis 280mm soğutucu sığar mı?

Yok hocam yanlış aldın. Arctic Liquid Freezer 2 alacağım demişsin. Neden Arctic Liquid Freezer 3 280 mm alınıyorsun diye sordum.
Bir de almışken bence ileri dönük 360 mm alınabilir eğer fiyat farkı çok yoksa.

Yok hocam yanlış aldın. Arctic Liquid Freezer 2 alacağım demişsin. Neden Arctic Liquid Freezer 3 280 mm alınıyorsun diye sordum.

Hocam onu görmemişim onu da alabilirimda fiyat konusunda sorun yoksa bu bütçem için daha iyi sorunu varsa bakabilirim ama ona da.

Hocam onu görmemişim onu da alabilirimda fiyat konusunda sorun yoksa bu bütçem için daha iyi sorunu varsa bakabilirim ama ona da.

Arada 500 TL gibi bir fark var bence değer almaya. Arada 1-2 derece fark var. Görüntü olarak hayli hayli güzel.

Anakartı kasanın içine oturtup RAM slotunun başladığı nokta ile kasa tavanın arasındaki mesafe ölmeniz lazım 360 mm için.

280 mm için de, kasa tavanı ile MOSFET soğutucusunun arası önemli.

Hocam fotoğraf var da yüklenmiyor işlenememektedir yazıyor.

Arada 500 TL gibi bir fark var bence değer almaya. Arada 1-2 derece fark var. Görüntü olarak hayli hayli güzel.
kasa bu hocam https://tr.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS/Specification anakartimda bu

Kasanın kalınlık desteğini yazmamışlar. Kasa boyut olarak büyük, büyük ihtimalle sorun olacağını sanmıyorum. Takıp ölçmektan başka şansınız yok veya internette kasa videosu varsa orada belki söylemiş olabilirler. Veya kendin takıp ölçmektan başka şansın yok.

Anakartı kasanın içine oturtup RAM slotunun başladığı nokta ile kasa tavanın arasındaki mesafe ölmeniz lazım 360 mm için.

280 mm için de, kasa tavanı ile MOSFET soğutucusunun arası önemli.

Hocam gözüküyor mu bir fotoğraf atabildim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240625_102128-min.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 35

Öyle yapacağım olmadı zaten anakartimin üstteki VRM'si çok büyük değil pek sorun olmaz diye düşünüyorum ama gene de bilgi almak için buraya yazayım dedim.

Hocam gözüküyor mu bir fotoğraf atabildim.

Fotoğraf geldi hocam. Anakartı geçici olarak koyup MOSFET soğutucusuna veya RAM'larda denk geliyor mu diye metre ile ölç. Ama büyük ihtimalle denk gelmez kasa bayağa büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…