Yok hocam yanlış aldın. Arctic Liquid Freezer 2 alacağım demişsin. Neden Arctic Liquid Freezer 3 280 mm alınıyorsun diye sordum.
Bir de almışken bence ileri dönük 360 mm alınabilir eğer fiyat farkı çok yoksa.
The MAG FORGE 320R AIRFLOW is a mid-tower chassis with great compatibility with the lastest GPUs and 360 mm radiator. Great airflow supported by mesh front panel, and up to 11 system fans configuration.
The MAG FORGE 320R AIRFLOW is a mid-tower chassis with great compatibility with the lastest GPUs and 360 mm radiator. Great airflow supported by mesh front panel, and up to 11 system fans configuration.
Kasanın kalınlık desteğini yazmamışlar. Kasa boyut olarak büyük, büyük ihtimalle sorun olacağını sanmıyorum. Takıp ölçmektan başka şansınız yok veya internette kasa videosu varsa orada belki söylemiş olabilirler. Veya kendin takıp ölçmektan başka şansın yok.
Kasanın kalınlık desteğini yazmamışlar. Kasa boyut olarak büyük, büyük ihtimalle sorun olacağını sanmıyorum. Takıp ölçmektan başka şansınız yok veya internette kasa videosu varsa orada belki söylemiş olabilirler. Veya kendin takıp ölçmektan başka şansın yok.
Öyle yapacağım olmadı zaten anakartimin üstteki VRM'si çok büyük değil pek sorun olmaz diye düşünüyorum ama gene de bilgi almak için buraya yazayım dedim.
Fotoğraf geldi hocam. Anakartı geçici olarak koyup MOSFET soğutucusuna veya RAM'larda denk geliyor mu diye metre ile ölç. Ama büyük ihtimalle denk gelmez kasa bayağa büyük.
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 280 ACFRE00135A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 280 ACFRE00135A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.048,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!