Recep48850 Femtopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #31 Sweet Cupcake dedi: Tamamdır uyarı almıştımda yazamadım teşekkürler yardımın için. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bende aynı kasaya arctic 2 360mm alacağım sizin kasaya oldumu cevaplarsanız çok sevinirim.
Sweet Cupcake dedi: Tamamdır uyarı almıştımda yazamadım teşekkürler yardımın için. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bende aynı kasaya arctic 2 360mm alacağım sizin kasaya oldumu cevaplarsanız çok sevinirim.
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #32 Recep48850 dedi: Hocam merhaba bende aynı kasaya Arctic 2 360mm alacağım sizin kasaya oldu mu cevaplarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Vallaha hocam sonra vazgeçtim hava soğutma taktım sonra komple kasayı değiştirip Lian Li lancoll 3 kasaya geçtim denemedim için bilmiyorum.
Recep48850 dedi: Hocam merhaba bende aynı kasaya Arctic 2 360mm alacağım sizin kasaya oldu mu cevaplarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Vallaha hocam sonra vazgeçtim hava soğutma taktım sonra komple kasayı değiştirip Lian Li lancoll 3 kasaya geçtim denemedim için bilmiyorum.