O ofofyarim Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 6 18 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. MSI MAG Force M100A isimli Bir kasa aldık, bela oldu başıma. LED kapatma tuşu bozuk, işlev görmüyor. Fandan gelen 2 kablo var, biri güç, biri de RGB sanırım. Bu kablodan hangisini kesersem RGB'yi kapatırım? Sadece fan çalışsın istiyorum. 4 fanında kablosu aynı ama hangisini kesmeliyim çözemedim.
Arkadaşlar merhaba. MSI MAG Force M100A isimli Bir kasa aldık, bela oldu başıma. LED kapatma tuşu bozuk, işlev görmüyor. Fandan gelen 2 kablo var, biri güç, biri de RGB sanırım. Bu kablodan hangisini kesersem RGB'yi kapatırım? Sadece fan çalışsın istiyorum. 4 fanında kablosu aynı ama hangisini kesmeliyim çözemedim.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 18 Ocak 2024 #2 Kablo üzerinde sadece güç var gibi görünüyor, ledleri entegre etmişler yani fanların üzerinden sökmeniz/devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Kablo üzerinde sadece güç var gibi görünüyor, ledleri entegre etmişler yani fanların üzerinden sökmeniz/devre dışı bırakmanız gerekiyor.