Efe d Femtopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #1 Kasa: MSI MAG Forge 100 kasa fanları ve sıvı soğutma fanlarının ışıkları çalışmıyor. Kontrolcü ile kontrol ediyordum ışıkları kasadaki tuşu üzerinden. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2025
Kasa: MSI MAG Forge 100 kasa fanları ve sıvı soğutma fanlarının ışıkları çalışmıyor. Kontrolcü ile kontrol ediyordum ışıkları kasadaki tuşu üzerinden.
K Kayra K Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 399 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #2 Efe d dedi: Kasa: MSI MAG Forge 100 kasa fanları ve sıvı soğutma fanlarının ışıkları çalışmıyor. Kontrolcü ile kontrol ediyordum ışıkları kasadaki tuşu üzerinden. Genişletmek için tıkla... Anakart ARGB destekli mi? Artı 0 Eksi
Efe d dedi: Kasa: MSI MAG Forge 100 kasa fanları ve sıvı soğutma fanlarının ışıkları çalışmıyor. Kontrolcü ile kontrol ediyordum ışıkları kasadaki tuşu üzerinden. Genişletmek için tıkla... Anakart ARGB destekli mi?
KS KS Efe d Femtopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #3 Kayra K dedi: Anakart ARGB destekli mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi