Aksmaaa Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #1 MSI MAG Forge 100R RGB ışıklarına herkes 3 saniye LED'e bas kapanır demiş ben 3 saniye basiyorum ışıklar kapanıp açılıyor tusu bırakıyorum isiklar yine geliyor.
MSI MAG Forge 100R RGB ışıklarına herkes 3 saniye LED'e bas kapanır demiş ben 3 saniye basiyorum ışıklar kapanıp açılıyor tusu bırakıyorum isiklar yine geliyor.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 25 Haziran 2022 #2 Aksmaaa dedi: MSI MAG Forge 100R RGB ışıklarına herkes 3 saniye LED'e bas kapanır demiş ben 3 saniye basiyorum ışıklar kapanıp açılıyor tusu bırakıyorum isiklar yine geliyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, biraz uzun basmayı dener misin 3 saniyeden fazla olsun mümkünse ışıklar sönünce direkt çekme parmağını düğmeden. Artı 0 Eksi
Aksmaaa dedi: MSI MAG Forge 100R RGB ışıklarına herkes 3 saniye LED'e bas kapanır demiş ben 3 saniye basiyorum ışıklar kapanıp açılıyor tusu bırakıyorum isiklar yine geliyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, biraz uzun basmayı dener misin 3 saniyeden fazla olsun mümkünse ışıklar sönünce direkt çekme parmağını düğmeden.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2022 #3 Yeterince basılı tutarsan kapanır. Kapanmıyorsa kasanın yan kapağını söküp kontrolcünün güç bağlantısını kesebilirsin. Artı 0 Eksi
Yeterince basılı tutarsan kapanır. Kapanmıyorsa kasanın yan kapağını söküp kontrolcünün güç bağlantısını kesebilirsin.
KS KS Aksmaaa Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #4 ItsAllGoodman dedi: Yeterince basılı tutarsan kapanır. Kapanmıyorsa kasanın yan kapağını söküp kontrolcünün güç bağlantısını kesebilirsin. Genişletmek için tıkla... Pardon kapaniyormus Benin gordugum icindeki anakartin vs. isigiymis anakartim da MSI acaba Dragon Center kursam sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Yeterince basılı tutarsan kapanır. Kapanmıyorsa kasanın yan kapağını söküp kontrolcünün güç bağlantısını kesebilirsin. Genişletmek için tıkla... Pardon kapaniyormus Benin gordugum icindeki anakartin vs. isigiymis anakartim da MSI acaba Dragon Center kursam sıkıntı olur mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2022 #5 Aksmaaa dedi: Pardon kapaniyormus benim gordugum icindeki anakartin vs. isigiymis anakartim da MSI acaba Dragon Center kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi
Aksmaaa dedi: Pardon kapaniyormus benim gordugum icindeki anakartin vs. isigiymis anakartim da MSI acaba Dragon Center kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
KS KS Aksmaaa Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #6 ItsAllGoodman dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi