MSI MAG Forge 100a alınır mı?

Sizce alınır mı bu fiyata.
Alternatifleri fason markalar olduğu için alınır ama berbat olduğu gerçeği değişmez.
Kasa güzel. Fiyatı da güzel. Berbat diyen yalan söylemiş.
Yalan söylediğimi neye dayanarak söylüyorsun bilmiyorum da asıl bu kasaya güzel diyen birisi yalan söylüyordur bence. Zira kasanın güzel olan hiçbir yanı yok. Düşük malzeme kalitesi, akrilik cam panel, 4 vidalı cam montajı, dar GPU desteği, Auto RGB fanlar... Tüm bunları göz önüne alınca 500 lira bile anca edecek kasayı, 930 liraya güle oynaya önermek bana fazlasıyla samimiyetsiz geliyor. İlla alacaksa da alternatifi olmadığı için alınabileceği, ancak pek iyi bir kasa olmadığını söylemek daha doğru bir hareket olacaktır.

Başka alternatifleri de incelemeni tavsiye ederim. Uygun fiyatlı güzel kasalar mevcut. Mesh olmasın diyorsan 2 tavsiye verebilirim geçen hafta Lian Li Lancool 205 1150 TL ofis makinesi için aldık. Mesh veya gösterişli olmasada kaliteli bir kasa hissiyatı var. Kendim NZXT H510i kullanıyorum mesh değil tercihte etmiyorum şahsen ama 1100 TL fiyatına göre kaliteli bir kasa. Tabiki tamamen senin zevkin ve ihtiyacına kalmış umarım güzel birşey bulursun.

Alternatifleri fason markalar olduğu için alınır ama berbat olduğu gerçeği değişmez.

Yalan söylediğimi neye dayanarak söylüyorsun bilmiyorum da asıl bu kasaya güzel diyen birisi yalan söylüyordur bence. Zira kasanın güzel olan hiçbir yanı yok. Düşük malzeme kalitesi, akrilik cam panel, 4 vidalı cam montajı, dar GPU desteği, Auto RGB fanlar... Tüm bunları göz önüne alınca 500 lira bile anca edecek kasayı, 930 liraya güle oynaya önermek bana fazlasıyla samimiyetsiz geliyor. İlla alacaksa da alternatifi olmadığı için alınabileceği, ancak pek iyi bir kasa olmadığını söylemek daha doğru bir hareket olacaktır.

Teşekkürler düşüncelerin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı