Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 UBerk dedi: Alınır fakat indirim beklemenizi öneririm. Geçtiğimiz günlerde 410 TL olmuştu. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Kasanın kaç tane renk modu var?
UBerk dedi: Alınır fakat indirim beklemenizi öneririm. Geçtiğimiz günlerde 410 TL olmuştu. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Kasanın kaç tane renk modu var?
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 16 Nisan 2021 #12 UBerk dedi: Alınır fakat indirim beklemenizi öneririm. Geçtiğimiz günlerde 410 TL olmuştu. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... merhaba konu eski biliyorum ama ürün yeniden incehesapta indirimde 450 tl alınırmı
UBerk dedi: Alınır fakat indirim beklemenizi öneririm. Geçtiğimiz günlerde 410 TL olmuştu. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... merhaba konu eski biliyorum ama ürün yeniden incehesapta indirimde 450 tl alınırmı