PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa
inventus.com.tr
Bu iki kasa arasında kaldım. Üst tarafına 240 mm sıvı soğutucu koymayı düşünüyorum. Sığar mı sığmaz mı emin değilim. İkisinin de hava akışının iyi oldüğünü duydum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa önerilerine açığım.
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa
inventus.com.tr
Bu iki kasa arasında kaldım. Üst tarafına 240 mm sıvı soğutucu koymayı düşünüyorum. Sığar mı sığmaz mı emin değilim. İkisinin de hava akışının iyi oldüğünü duydum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa önerilerine açığım.
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.041,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu arada tech speclere bakınca phanteks de güzel kasa fena değil attığım kombo da alınabilir. Phantex ile beraber Deepcool LS520 RGB sıvı soğutma da alınabilir.
Merhabalar,
Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum, geniş ve ferah bir kasa. Montaj kolaylığı ve bileşenleri yerleştirmede sağladığı geniş alan büyük bir avantaj. Havalandırma konusunda da oldukça başarılı; kasanın içindeki hava akışı, bileşenlerin serin kalmasını sağlıyor.
Birlikte gelen fanlar hem sessiz çalışıyor hem de oldukça etkili soğutma sağlıyor. RGB aydınlatma desteği ise kasanın estetik görünümünü artırıyor ve özelleştirilebilir olması hoş bir detay. Genel olarak, MAG FORGE 100R hem performans hem de estetik açıdan beklentilerimi karşılayan bir kasa oldu, şu an alacak olsam yeniden alırım özetle.