ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #1 Selam, dün Amazon üzerinde MSI MAG Forge 100M aldım lakin öndeki 2 fan ışıkları yanmasına rağmen dönmüyor.
Selam, dün Amazon üzerinde MSI MAG Forge 100M aldım lakin öndeki 2 fan ışıkları yanmasına rağmen dönmüyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.917 Makaleler 26 Çözümler 517 20 Nisan 2021 #2 Fanların hem RGB bağlantısı hem de dönmesi için ekstra 4 pin kablosu var. Siz sadece RGB bağlantılarını yapmış olabilirsiniz.
Fanların hem RGB bağlantısı hem de dönmesi için ekstra 4 pin kablosu var. Siz sadece RGB bağlantılarını yapmış olabilirsiniz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2021 #3 Güç kablolarını anakartınıza bağlamayı deneyin.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #4 Emir M. dedi: Fanların hem RGB bağlantısı hem de dönmesi için ekstra 4 pin kablosu var. Siz sadece RGB bağlantılarını yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SYS Fan 1 taktım 4 pini, yanlış mı yapmışım?
Emir M. dedi: Fanların hem RGB bağlantısı hem de dönmesi için ekstra 4 pin kablosu var. Siz sadece RGB bağlantılarını yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SYS Fan 1 taktım 4 pini, yanlış mı yapmışım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2021 #5 ben patrix dedi: SYS Fan 1 taktım 4 pini, yanlış mı yapmışım? Genişletmek için tıkla... Siz sadece egzoz fanı bağlamışsınız büyük ihtimalle. Anakartınızın modeli nedir?
ben patrix dedi: SYS Fan 1 taktım 4 pini, yanlış mı yapmışım? Genişletmek için tıkla... Siz sadece egzoz fanı bağlamışsınız büyük ihtimalle. Anakartınızın modeli nedir?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #6 Egzoz fan çalışıyor lakin 2 RGB fan çalışmıyor. ItsAllGoodman dedi: Siz sadece egzoz fanı bağlamışsınız büyük ihtimalle. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... B450M S2H şu anlık çoklayıcı yok sipariş ettim.
Egzoz fan çalışıyor lakin 2 RGB fan çalışmıyor. ItsAllGoodman dedi: Siz sadece egzoz fanı bağlamışsınız büyük ihtimalle. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... B450M S2H şu anlık çoklayıcı yok sipariş ettim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.917 Makaleler 26 Çözümler 517 20 Nisan 2021 #7 SYS Fan portuna takılacak evet. Fotoğraf atma şansınız var mı acaba kabloların nasıl takıldığına dair? ben patrix dedi: B450M S2H şu anlık çoklayıcı yok sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... O anakartta 1 tane SYS Fan yuvası var, ona da egzoz fan bağlıdır muhtemelen. Çoklayıcı ile halledebilirsiniz.
SYS Fan portuna takılacak evet. Fotoğraf atma şansınız var mı acaba kabloların nasıl takıldığına dair? ben patrix dedi: B450M S2H şu anlık çoklayıcı yok sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... O anakartta 1 tane SYS Fan yuvası var, ona da egzoz fan bağlıdır muhtemelen. Çoklayıcı ile halledebilirsiniz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 21 Nisan 2021 #8 ben patrix dedi: B450M S2H şu anlık çoklayıcı yok sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettiğiniz ürünün linkini atabilir misiniz?
ben patrix dedi: B450M S2H şu anlık çoklayıcı yok sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettiğiniz ürünün linkini atabilir misiniz?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #9 ben patrix dedi: Selam, dün Amazon üzerinde MSI MAG Forge 100m aldım lakin öndeki 2 fan ışıkları yanmasına rağmen dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcı aldınız mı? Sorun çözüldü mü?
ben patrix dedi: Selam, dün Amazon üzerinde MSI MAG Forge 100m aldım lakin öndeki 2 fan ışıkları yanmasına rağmen dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcı aldınız mı? Sorun çözüldü mü?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Aralık 2021 #10 Kadirxds dedi: Çoğaltıcı aldınız mı? Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğaltıcı sipariş ettmeden önce biraz Power girişiyle oynadım fanların biraz daha üste doğru çektim fanlar çalışmaya başladı yani bozuk değiller miş fanlar ilginç bir şekilde tam çakınca çalışmıyordu.
Kadirxds dedi: Çoğaltıcı aldınız mı? Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğaltıcı sipariş ettmeden önce biraz Power girişiyle oynadım fanların biraz daha üste doğru çektim fanlar çalışmaya başladı yani bozuk değiller miş fanlar ilginç bir şekilde tam çakınca çalışmıyordu.