Crazyboy Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 539 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #1 Bu iki parçayı aldım, forumda bir rehber de buldum fakat bir şey anlamadım. Bu iki parça elime ulaştığında direk kullanabilecek miyim? Fanlar için bir şey almam gerekiyor mu?
Bu iki parçayı aldım, forumda bir rehber de buldum fakat bir şey anlamadım. Bu iki parça elime ulaştığında direk kullanabilecek miyim? Fanlar için bir şey almam gerekiyor mu?
Akif Okaner Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Yer Fleurieland Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #2 Güç kaynağı almanız gerek. Psu diğer adıyla. Sizde varsa kasa fanlarını anakarttaki yerlerine takarsanız çalışır.
Güç kaynağı almanız gerek. Psu diğer adıyla. Sizde varsa kasa fanlarını anakarttaki yerlerine takarsanız çalışır.
Crazyboy Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 539 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Haziran 2021 #3 Tüm parçalarım hazır hocam, sadece fan bağlantıları için soruyorum.
Akif Okaner Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Yer Fleurieland Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #4 Crazyboy dedi: Tüm parçalarım hazır hocam, sadece fan bağlantıları için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Fan bağlantılarını anakartta belirtilen yere takın. Rgb destekliyse onun içinde bir giriş olması lazım.
Crazyboy dedi: Tüm parçalarım hazır hocam, sadece fan bağlantıları için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Fan bağlantılarını anakartta belirtilen yere takın. Rgb destekliyse onun içinde bir giriş olması lazım.