Amazon'da 650 lira, daha önceki Amazon alışverişlerimde çok memnun kaldığım için daha bir sıcak geldi bana. Sizce bu kasa alınır mı? Bu fiyata daha iyi bir şey bulunabilir mi?
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Kendim mevcut olarak kullanıyorum benim oturduğum evlede alakalı olabilir çok tozlanıyor siyah renk olduğu için birde filtre olsa daha güzel olabilir uygun bir filtre bulamadım ama hava sirkülasyonu gayet başarılı ekran kartımda msi gtx 1650 super 64 67 dereceyi geçmiyor işlemcimde serin şekilde çalışıyor. Ama 101M midir oda alınabilir. bir argb farkı var.
Eğer tozlu bir yerde yaşıyorsunuz ömrünüzü tüketir. Bulunduğunuz ortam tozlanmaya meyilliyse uzak durun. Bu bütçede güzel filtreli XPG Invader vardı fakat fan eklemeniz gerekebilir.