MSI MAG Forge 100R alınır mı?

hocayusuf21

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım kasa güzel mi, alınır mı? Bir de bu kasanın fanları 120mm imis galiba. Acaba ben elimde bulunan eski 8.5mm fanları bu kasaya takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bence güzel bende rakibi Corsair Spec Delta RGB var ama MSI MAG Force alınabilir. Bir de eski fanların küçük gelebilir 8.5mm

Bu kasanın ön paneline bir tane 120mm, PWM güzel bir kasa fanı eklersen ve sıvı soğutma kullanmıyorsan, üste de ikinci bir 120mm PWM egzoz fanı eklersen bence hava akışı gayet yeterli olacaktır. Bende de Asus GT 301 var hemen hemen aynı boyutlarda. Fan eklenebilecek her yere kaliteli PWM fanlar ekledim ve çok memnunum. Dar ufak kasalar daha çok ısıyı hapsediyor çünkü.

Şu fanı şiddetle tavsiye ederim:

Başlıkta yazdığım kasa güzel mi, alınır mı? Bir de bu kasanın fanları 120mm imis galiba. Acaba ben elimde bulunan eski 8.5mm fanları bu kasaya takabilir miyim?

Bende 100M var. Tek farkları fanların RGB kontrolü diye biliyorum. Ben kasamdan memnumun gerçekten hoş bir kasa. 8.5Mm'lik fanlarını kasanın içinden çıkan kelepçelerle veya şarj kablosu vs. aldığında içinden çıkan teli kullanabilirsin. Ben onları kullanarak seninkilerle aynı boyutta bir fanı bağlamıştım. Sıkıntı çıkarıyor mu bilmiyorum çünkü sadece fotoğraf amaçlı taktım.

1655192654529.png

Not: Fanı takmanı önermiyorum kasanın içinde zaten 1 adet arkada 2 adet önde fan çıkıyor. Ön ortada bulunan boşluğa ucuz da olsa bir fan alabilirsin geçici olarak. Ucuz fanların hava üflemesi ve ses seviyesi ne kadar olur onu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim :).

MSI 100R ARBG alacağım ama anakartımda ARBG yok. Sorun olur mu?

Anakartım asus b450m tuf gaming plus II
Kasanın kendi kontrolcüsünü kullanabilirsin. Ana karttan değil kasadan kontrol edersin ama önceden hazır ayarlanmış efektleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı