P Patiently Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #11 MisafirTerliği34 dedi: Anakartta bulunan JRAINBOW pinlerine bağlayacaksınız diğer kabloyu. Kontrolcü ile işiniz yok. Genişletmek için tıkla... şuan elimde kalan kablolar bunlar yani jrainbowa neyi bağlıyabilirim ki ayrıca jrainbow erkek ona uyucak dişi kablo yok kasada Dosya Ekleri c9d9b41c-9cf3-4e48-aa00-1dd68b99f513.jpg 164,6 KB · Görüntüleme: 40 ff24dda3-5d82-451d-8744-9e8822cc06a6.jpg 44,4 KB · Görüntüleme: 39
MisafirTerliği34 dedi: Anakartta bulunan JRAINBOW pinlerine bağlayacaksınız diğer kabloyu. Kontrolcü ile işiniz yok. Genişletmek için tıkla... şuan elimde kalan kablolar bunlar yani jrainbowa neyi bağlıyabilirim ki ayrıca jrainbow erkek ona uyucak dişi kablo yok kasada
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.750 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #12 Hocam fanlarda bulunan Patiently dedi: şuan elimde kalan kablolar bunlar yani jrainbowa neyi bağlıyabilirim ki ayrıca jrainbow erkek ona uyucak dişi kablo yok kasada Genişletmek için tıkla... Fanın boşta kalan kablosu?
Hocam fanlarda bulunan Patiently dedi: şuan elimde kalan kablolar bunlar yani jrainbowa neyi bağlıyabilirim ki ayrıca jrainbow erkek ona uyucak dişi kablo yok kasada Genişletmek için tıkla... Fanın boşta kalan kablosu?
P Patiently Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #13 MisafirTerliği34 dedi: Hocam fanlarda bulunan. Fanın boşta kalan kablosu? Genişletmek için tıkla... Dostum sağ olasın hallettim bu arada bu konuda takılan olursa çözümünü yazayım kasanın içinde SATA Power kablosu bulunuyor benimki biraz aralarda kalmış kablo bağlı bir şekilde duruyor teşekkürler.
MisafirTerliği34 dedi: Hocam fanlarda bulunan. Fanın boşta kalan kablosu? Genişletmek için tıkla... Dostum sağ olasın hallettim bu arada bu konuda takılan olursa çözümünü yazayım kasanın içinde SATA Power kablosu bulunuyor benimki biraz aralarda kalmış kablo bağlı bir şekilde duruyor teşekkürler.