PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #1 Kasa içerisinden fan çoklayıcı çıkmadı. Anakart üzerinde 1 adet SYS_FAN girişi ve kasada 2 adet ARGB 1 adet egzoz fan olduğundan çoklayıcıya ihtiyaç duyuyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 60 TL. Son düzenleme: 9 Ocak 2021
Kasa içerisinden fan çoklayıcı çıkmadı. Anakart üzerinde 1 adet SYS_FAN girişi ve kasada 2 adet ARGB 1 adet egzoz fan olduğundan çoklayıcıya ihtiyaç duyuyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 60 TL.
kralbey61 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 78 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #2 Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu olabilir.
Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu olabilir.
NecatiAtalay Megapat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #3 EK-Cable Y-Splitter 3-Fan PWM Fan Çoklayıcı Kablo Fiyatları ve Özellikleri 2 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok.
EK-Cable Y-Splitter 3-Fan PWM Fan Çoklayıcı Kablo Fiyatları ve Özellikleri 2 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok.
PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #4 kralbey61 dedi: Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu olabilir. Genişletmek için tıkla... NecatiAtalay dedi: EK-Cable Y-Splitter 3-Fan PWM Fan Çoklayıcı Kablo Fiyatları ve Özellikleri 2 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Peki fanlar tam güç mü çalışıyor yoksa ısıya göre otomatik mi?
kralbey61 dedi: Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu olabilir. Genişletmek için tıkla... NecatiAtalay dedi: EK-Cable Y-Splitter 3-Fan PWM Fan Çoklayıcı Kablo Fiyatları ve Özellikleri 2 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Peki fanlar tam güç mü çalışıyor yoksa ısıya göre otomatik mi?
NecatiAtalay Megapat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2021 #5 PUN1SHER dedi: Peki fanlar tam güç mü çalışıyor yoksa ısıya göre otomatik mi? Genişletmek için tıkla... Bu hangi dönüştürücüyü kullanırsan kullan anakartına bağlı. Fanları kontrol etme programı varsa onun üzerinden kontrol edebilirsin.
PUN1SHER dedi: Peki fanlar tam güç mü çalışıyor yoksa ısıya göre otomatik mi? Genişletmek için tıkla... Bu hangi dönüştürücüyü kullanırsan kullan anakartına bağlı. Fanları kontrol etme programı varsa onun üzerinden kontrol edebilirsin.