MSI MAG Forge 100R için fan önerisi

Attığın ürünü alabilirsin, fiyatı uygun. 1 yıl önce kendi sistemimde kullanmıştım ve performansı iyiydi. Ama yüksek devirlerde biraz sesli çalıştığını belirtmekte fayda var. %70 üstünü geçmeyecek şekilde ayarlarsın.

Aslında kasada ısı sorunum yok ve diğer iki fan argb ama hiç sevmiyorum ışıkları hep kapalı :D Üçüncü slot da boş durmasın diye se 224 alırken yanında alayım dedim.
Alınır. Site ve ürün güvenilir. Ama almışken ARGB alsan daha iyi sanki.
Hocam bence kasaya 3. fanı alman sıcaklık olarak pek bir etki etmeyecektir. Şu hali olarak yeterli ibir seviyede.

O fanların ışığı kapalıyken fan yaprakları şeffaf gözüküyor olması gerek. 2 şeffaf fanın yanına siyah fan takmak çok da iyi bir görünüm sağlamayacaktır. Ya RGB fan alıp ışığını kapatıp kullan ya da alma bence. Tabii görsellik önemli değil dersen orası ayrı.

O fanların ışığı kapalıyken fan yaprakları şeffaf gözüküyor olması gerek. 2 şeffaf fanın yanına siyah fan takmak çok da iyi bir görünüm sağlamayacaktır. Ya RGB fan alıp ışığını kapatıp kullan ya da alma bence. Tabii görsellik önemli değil dersen orası ayrı.
Aynen, fanların rengi beyaz aynı kasayı kullanıyorum ve dediği gibi arkadaşın kapalı bir şekilde kullanacaksan siyah sırıtır yine de arkadaş bilir.

Hocam bence kasaya 3. fanı alman sıcaklık olarak pek bir etki etmeyecektir. Şu hali olarak yeterli ibir seviyede.

Aynı kasaya sahibim. Kule tipi fan kullanıyorum. Kasaya ekstradan 3 fan taktım ve işlemci sıcaklığım 65 den 50'ye düştü. Fan başına neredeyse 5 derece. Bayağı etki ediyor.

Aynı kasaya sahibim. Kule tipi fan kullanıyorum. Kasaya ekstradan 3 fan taktım ve işlemci sıcaklığım 65 den 50'ye düştü. Fan başına neredeyse 5 derece. Bayağı etki ediyor.
Ekstradan 3 fan takarsanız tabii ki soğutur toplam 5 fan var kasanınızda egzoz ile 6.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı