Attığın ürünü alabilirsin, fiyatı uygun. 1 yıl önce kendi sistemimde kullanmıştım ve performansı iyiydi. Ama yüksek devirlerde biraz sesli çalıştığını belirtmekte fayda var. %70 üstünü geçmeyecek şekilde ayarlarsın.
Aslında kasada ısı sorunum yok ve diğer iki fan argb ama hiç sevmiyorum ışıkları hep kapalı Üçüncü slot da boş durmasın diye se 224 alırken yanında alayım dedim.
O fanların ışığı kapalıyken fan yaprakları şeffaf gözüküyor olması gerek. 2 şeffaf fanın yanına siyah fan takmak çok da iyi bir görünüm sağlamayacaktır. Ya RGB fan alıp ışığını kapatıp kullan ya da alma bence. Tabii görsellik önemli değil dersen orası ayrı.
O fanların ışığı kapalıyken fan yaprakları şeffaf gözüküyor olması gerek. 2 şeffaf fanın yanına siyah fan takmak çok da iyi bir görünüm sağlamayacaktır. Ya RGB fan alıp ışığını kapatıp kullan ya da alma bence. Tabii görsellik önemli değil dersen orası ayrı.
Yazdıklarınızı okuyana kadar fanların ne renk olduğunu bile farketmemiştim yani nerdeyse hiç önemsemediğim bi durum. Performansının tatmin edici olması yeterli benim için. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
Aynı kasaya sahibim. Kule tipi fan kullanıyorum. Kasaya ekstradan 3 fan taktım ve işlemci sıcaklığım 65 den 50'ye düştü. Fan başına neredeyse 5 derece. Bayağı etki ediyor.
Aynı kasaya sahibim. Kule tipi fan kullanıyorum. Kasaya ekstradan 3 fan taktım ve işlemci sıcaklığım 65 den 50'ye düştü. Fan başına neredeyse 5 derece. Bayağı etki ediyor.