Merhababa
Decapat
Daha fazla
Merhaba, MSI Mag Forge 100R kasaya sahibim ve kasama ekstra fan almak istiyorum. Kasanın orijinal fanını bulamam herhalde üstünde modeli falanda yazmıyor ama şöyle MSI'ın sitesinde şöyle bir fan gördüm: MAG MAX F12A-3H| Gaming Fan | The Fan that Blew Minds Away. Bu fanları alıp yanında gelen kontrolcü ile diğer fanlarımı bağlayabilir miyim? Kasamda şu an sadece 1 tane fan çalışıyor fan çoğaltıcım olmadığı için, kısaca bu söylediğim modeldeki fanı alıp kasamdaki diğer fanları da kontrolcüye bağlayabilir miyim?
Anakartım: MSI B450M'a Pro Max.
Cevap verecek yok mu ?Merhaba, MSI Mag Forge 100R kasaya sahibim ve kasama ekstra fan almak istiyorum. Kasanın orijinal fanını bulamam herhalde üstünde modeli falanda yazmıyor ama şöyle MSI'ın sitesinde şöyle bir fan gördüm: MAG MAX F12A-3H| Gaming Fan | The Fan that Blew Minds Away. Bu fanları alıp yanında gelen kontrolcü ile diğer fanlarımı bağlayabilir miyim? Kasamda şu an sadece 1 tane fan çalışıyor fan çoğaltıcım olmadığı için, kısaca bu söylediğim modeldeki fanı alıp kasamdaki diğer fanları da kontrolcüye bağlayabilir miyim?
Son düzenleme: