AdRaSa Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #11 Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 1315774 Bu kablo PSU'dan gelen SATA'ya gelecek. Diğer için anakrtınzda yer yok. Genişletmek için tıkla... Anladım satanın diğer yerlerine uyuyormuş hiç bakmamıştım. Peki diğerini takmaya gerek var mı? Yani sys fan kısmı için çoklayıcı almam gerekir mi?
Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 1315774 Bu kablo PSU'dan gelen SATA'ya gelecek. Diğer için anakrtınzda yer yok. Genişletmek için tıkla... Anladım satanın diğer yerlerine uyuyormuş hiç bakmamıştım. Peki diğerini takmaya gerek var mı? Yani sys fan kısmı için çoklayıcı almam gerekir mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Şubat 2022 #12 SYS_FAN için lazım evet. Onu almanız gerekiyor.
AdRaSa Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #13 Mithat Berhan dedi: SYS_FAN için lazım evet. Onu almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ederim. Onu halledeyim ilk firsatta.
Mithat Berhan dedi: SYS_FAN için lazım evet. Onu almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ederim. Onu halledeyim ilk firsatta.