MSI MAG Forge 100R kasa için görseldeki kablolar alınmalı mı?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Geçen aralıkta topladım sistemi ancak yaz gelince ön 2 fanın çalışmamasının etkisini yeni gösterdi şu an PC çok ısınıyor geçenlerde forumda en çok önerilen fan çoklayıcıyı alayım dedim baktım ki Amazon altta hemen bir reklam gösterdi sepetimdeki 2 kablo + kasa Amazon'da en çok beraber alınanlardanmış. Şimdi benim aklımda olan sorular var birincisi bu kablolar H410M-A Pro anakart ile uyumlu mu? Üstteki 10 liralık kabloyu almaya gerek var mı? Zaten kasanın üstündeki tuş işimi görüyor ve alsam evde basitçe kendim takabilir miyim?

Her şeyi tek cümlede anlatmasanız güzel olurmuş. Anladığım kadarıyla fanları aktifleştireceksiniz. Üstteki ürünü almanıza gerek yok.
Doğrudur öndeki 2 fan çalışmıyor. Onlar için alacağım. Teşekkürler yardım için.

Hocam alttaki ürün işinizi fazlasıyla görür. tek farkı çoklayıcı adet farkı. ileride bir çoklayıcı daha almaktansa başta almak en sağlıklısı. Ürünüde anakartınızın aşağıda kırmızı işaretle belirttiğim yere takmanız yeterli olacaktır.

Hocam çok teşekkür ederim bu değerli bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…