MSI MAG Forge 100R kasaya ek fan bağlama

Makaleler
1
Merhaba, MSI MAG Forge 100R kasam var. Ben buna 3 fan + sıvı soğutma (ileride alacağım) almak istiyorum.

Ben fan çoğaltıcı kullanıyorum, 5'li olandan. 3'ü fanlara bağlı geriye 2 tane boş kalıyor zaten. Ben bu kasaya 3 fan aldığım zaman arkadaki fanı çıkartıp PSU'nun üstüne 2 tane koyacağım, yani bütün pinler dolu olacak (toplamda 5 fan) ama ileride sıvı soğutma alırsam pinleri nereye takacağım?

Ayrıca sıvı soğutmanın RGB kablosu mu neyi varmış. Benim anakartimda o RGB pini yok (A320M-S2H). Fan çoğaltıcı Molex ile besleniyor. 3'lü olanlarda bu yok sanırım. Sıvı soğutma eğer 3 (2'de olabilir) fanli olursa ve onlarında o çoğaltıcıya takarsam (3'lü) bütün cogalticilar dolacak kalmayacak. Şimdi ben o 3'lü çoğaltıcıyı 5'liye takarsam çalışır mı? (elimde 3'lü yok bu arada)

Biraz karmaşık anlattım umarım anlamışsınızdır
@BerkayZ87
@BerkayZ87 Hocam daha önceden MSI MAG Forge 100R ile ilgili konu açmıştım ve bana yardımcı olmuştunuz. İsmimi değiştirmiştim sonradan bilmiyorsunuzdur. Şimdi ben 3 fan + (Sıvı soğutma belki olabilir) alacağım. Çoğaltıcım var 5'li. Benim asıl sorum çoklayacıya çoklayıcı takarsam çalışır mı? Eğer anlamadıysanız Discord'unuzu verin oradan anlatabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…