MSI MAG Forge 100R kasaya ek fan bağlama

Makaleler
1
Merhaba, MSI MAG Forge 100R kasam var. Ben buna 3 fan + sıvı soğutma (ileride alacağım) almak istiyorum.

Ben fan çoğaltıcı kullanıyorum, 5'li olandan. 3'ü fanlara bağlı geriye 2 tane boş kalıyor zaten. Ben bu kasaya 3 fan aldığım zaman arkadaki fanı çıkartıp PSU'nun üstüne 2 tane koyacağım, yani bütün pinler dolu olacak (toplamda 5 fan) ama ileride sıvı soğutma alırsam pinleri nereye takacağım?

Ayrıca sıvı soğutmanın RGB kablosu mu neyi varmış. Benim anakartimda o RGB pini yok (A320M-S2H). Fan çoğaltıcı Molex ile besleniyor. 3'lü olanlarda bu yok sanırım. Sıvı soğutma eğer 3 (2'de olabilir) fanli olursa ve onlarında o çoğaltıcıya takarsam (3'lü) bütün cogalticilar dolacak kalmayacak. Şimdi ben o 3'lü çoğaltıcıyı 5'liye takarsam çalışır mı? (elimde 3'lü yok bu arada)

Biraz karmaşık anlattım umarım anlamışsınızdır :)
@BerkayZ87
@BerkayZ87 Hocam daha önceden MSI MAG Forge 100R ile ilgili konu açmıştım ve bana yardımcı olmuştunuz. İsmimi değiştirmiştim sonradan bilmiyorsunuzdur. Şimdi ben 3 fan + (Sıvı soğutma belki olabilir) alacağım. Çoğaltıcım var 5'li. Benim asıl sorum çoklayacıya çoklayıcı takarsam çalışır mı? Eğer anlamadıysanız Discord'unuzu verin oradan anlatabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı