X xMafez006 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 İyi sosyaller arkadaşlar sorunum şöyle aldığım kasada ARGB kontrolcüsü çalışmıyor hatta kasanın üstündeki LED tuşuna basmama rağmen tepki vermiyor. SATA ile 5V bağlantısını yaptım sorun nerede olabilir? @QTV hocam bir bilginiz var mı bu konu hakkında? Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
İyi sosyaller arkadaşlar sorunum şöyle aldığım kasada ARGB kontrolcüsü çalışmıyor hatta kasanın üstündeki LED tuşuna basmama rağmen tepki vermiyor. SATA ile 5V bağlantısını yaptım sorun nerede olabilir? @QTV hocam bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.356 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Maalesef bir bilgim yok dostum kullanmıyorum kabloların yanlış takmış olabilirsiniz. Kontrol edin.
X xMafez006 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 QTV dedi: Maalesef bir bilgim yok dostum kullanmıyorum kabloların yanlış takmış olabilirsiniz. Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ettim fakat hala aynı sanırsam iade edeceğim.
QTV dedi: Maalesef bir bilgim yok dostum kullanmıyorum kabloların yanlış takmış olabilirsiniz. Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ettim fakat hala aynı sanırsam iade edeceğim.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.356 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 xMafez006 dedi: Hocam kontrol ettim fakat hala aynı sanırsam iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmedi iade etmeniz sağlıklı olur.
xMafez006 dedi: Hocam kontrol ettim fakat hala aynı sanırsam iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmedi iade etmeniz sağlıklı olur.