Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Hocam MSI MAG Forge 100R almaya karar verdim. Vatan'da 730TL Hepsiburada'da 580TL (Hepsiburada kendi satıyor) arada ciddi bir fark var. Hangisinden almam daha mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Hocam MSI MAG Forge 100R almaya karar verdim. Vatan'da 730TL Hepsiburada'da 580TL (Hepsiburada kendi satıyor) arada ciddi bir fark var. Hangisinden almam daha mantıklı?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #2 İkisinde de sorun olmaz. HB satıcılı olandan al gitsin direkt. Açarken de videoya al bir sıkıntısı varsa kanıt olmuş olur.
İkisinde de sorun olmaz. HB satıcılı olandan al gitsin direkt. Açarken de videoya al bir sıkıntısı varsa kanıt olmuş olur.
T Taylor Swift Picopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Çözümler 7 21 Mayıs 2021 #3 Hepsiburadadan almak mantıklı. Ama niye MAG 100R alıyorsun ki? Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hepsiburadadan almak mantıklı. Ama niye MAG 100R alıyorsun ki? Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #4 Taylor Swift dedi: Hepsiburada'dan almak mantıklı. Ama niye MAG 100R alıyorsun ki? Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Forumdakiler ile uzun bir sohbet sonucu 100R'a karar vermiştik ama attığın kasayı da inceleyeceğim. Artyom Alekseyevich dedi: İkisinde de sorun olmaz. Hb satıcılı olandan al gitsin direkt. Açarken de videoya al bir sıkıntısı varsa kanıt olmuş olur. Genişletmek için tıkla... Mantıklı tavsiyen için çok teşekkür ederim hocam.
Taylor Swift dedi: Hepsiburada'dan almak mantıklı. Ama niye MAG 100R alıyorsun ki? Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Forumdakiler ile uzun bir sohbet sonucu 100R'a karar vermiştik ama attığın kasayı da inceleyeceğim. Artyom Alekseyevich dedi: İkisinde de sorun olmaz. Hb satıcılı olandan al gitsin direkt. Açarken de videoya al bir sıkıntısı varsa kanıt olmuş olur. Genişletmek için tıkla... Mantıklı tavsiyen için çok teşekkür ederim hocam.
T Taylor Swift Picopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Çözümler 7 21 Mayıs 2021 #5 MAG 100R küçük ve hava akışı o kadar iyi değil. Cygnus, Maxima V12 gibi kasalara yönelin. Sırf MSI diye öyle.
MAG 100R küçük ve hava akışı o kadar iyi değil. Cygnus, Maxima V12 gibi kasalara yönelin. Sırf MSI diye öyle.
Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #6 O tarz markalara da güvenip almaktan endişe duyuyorum ama tavsiyenize kulak verip araştıracağım.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 23 Yer Tottenham 21 Mayıs 2021 #7 Taylor Swift dedi: MAG 100R küçük ve hava akışı o kadar iyi değil. Cygnus, Maxima V12 gibi kasalara yönelin. Sırf MSI diye öyle. Genişletmek için tıkla... Hava akışı aslında gayet iyi kimsenin kötü dediğini duymadım. erenspurs dedi: Hava akışı aslında gayet iyi kimsenin kötü dediğini duymadım. Genişletmek için tıkla... @Taylor Swift Çok mu komik ? Peki o zaman sizin verdiğiniz linkteki dandik markayı alsın. Son düzenleme: 21 Mayıs 2021
Taylor Swift dedi: MAG 100R küçük ve hava akışı o kadar iyi değil. Cygnus, Maxima V12 gibi kasalara yönelin. Sırf MSI diye öyle. Genişletmek için tıkla... Hava akışı aslında gayet iyi kimsenin kötü dediğini duymadım. erenspurs dedi: Hava akışı aslında gayet iyi kimsenin kötü dediğini duymadım. Genişletmek için tıkla... @Taylor Swift Çok mu komik ? Peki o zaman sizin verdiğiniz linkteki dandik markayı alsın.
Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #8 Araştırıp alacağım.
T Taylor Swift Picopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Çözümler 7 21 Mayıs 2021 #9 Hocam 100R alacağınıza şunu alabilirsiniz.
Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #10 Taylor Swift dedi: Hocam 100R alacağınıza şunu alabilirsiniz. Eki Görüntüle 1034351 Genişletmek için tıkla... 100R kullanma deneyiminiz oldu mu?
Taylor Swift dedi: Hocam 100R alacağınıza şunu alabilirsiniz. Eki Görüntüle 1034351 Genişletmek için tıkla... 100R kullanma deneyiminiz oldu mu?