Airhawk Duo'nun soğutması daha iyi olacaktır. Alternatif olarak bu kasayı da bırakabilirim ekonomik olması açısından.
Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel, 2x20cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yepyeni Dark MAXIMA V20, 2x20CM ve...www.teknobiyotik.com
Dark Maxima V20 kullanıyorum. Almayı düşünürsen, merak ettiğin sorularını yanıtlayabilirim.
Önerdiğiniz Lian Li Lancool 205 modelini çok sevdim ancak attığınız linkte stokta yokmuş ve diğer sitelerde de 1100TL ve üstünde. Raijintek markasını da ilk defa duyuyorum. Güvenilir midir?Raijintek PONOS MS ARGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Raijintek PONOS MS ARGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlar daha iyi olur.
Raijintek markasını da ilk defa duyuyorum. Güvenilir midir?
Hocam sistem ile birlikte kumanda geliyor mu?Dark Maxima V20 kullanıyorum. Almayı düşünürsen, merak ettiğin sorularını yanıtlayabilirim.
Geliyor.Hocam sistem ile birlikte kumanda geliyor mu?
Kasanın kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bazı yerlerde fanların söylenenden düşük RPM değerinde çalıştığı söyleniyor.Geliyor.