Hocam kasa önerisi almıyorum hazır sistem alacağım yakın zamanda ve kasa seçeneklerinde bu ikisi var hangisini seçmeliyim diye sordum bu ikisinin arasından hangsini önerirsiniz tekrar söylüyorum araştırmadan cevap vermeyin hocamDarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Böyle en iyi kombinasyonu yakalarsınız bu bütçe için. Üstteki sharkoon psunun NTC Termistörü ve Bypass rölesi yok. Birde kasa stokta değil.
Hazır sistem alacaksanız alacağınız hazır sistemi atın ona göre önerimizi yapalım.Hocam kasa önerisi almıyorum hazır sistem alacağım yakın zamanda ve kasa seçeneklerinde bu ikisi var hangisini seçmeliyim diye sordum bu ikisinin arasından hangsini önerirsiniz tekrar söylüyorum araştırmadan cevap vermeyin hocam
Hocam sistem bilgilerini özet geçeyim i5 12400F GIGABYTE H610M H anakart Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 GB ekran kartı Samsung 980 pro SSD crucial ballistix 2x8 ramHazır sistem alacaksanız alacağınız hazır sistemi atın ona göre önerimizi yapalım.
Kasa olarak Xigmatek daha iyi. ekstra 1 fan artısı var ve daha geniş duruyor. 280MM ve 360MM sıvı soğutma destekleri var
280mm yukarı
360mm ön
PSU olarak, MSI ile büyük ihtimalle A650BN gelir. 5 koruması olan giriş seviye sistemler için uygun.
Xigmatek için tam emin değilim ama, Tauro serisi gelebilir. 4 korumalı yine giriş seviye sistemler için uygun bir PSU. Ayrıca full modüler eğer tauro gelirse.
Eğer ZORUNLU olarak bu ikisinden birisi tercih edilmeliyse Xigmatek kasa ve PSU'yu tercih ederim. Ama ikiside fiyatını hak etmiyor.
Aslında xigmatek olana kanım daha çok ısındı açıkçası ancak MSI da bilindik kaliteli marka olduğu için kararsız kaldımHazır sistem alacaksanız alacağınız hazır sistemi atın ona göre önerimizi yapalım.
Kasa olarak Xigmatek daha iyi. ekstra 1 fan artısı var ve daha geniş duruyor. 280MM ve 360MM sıvı soğutma destekleri var
280mm yukarı
360mm ön
PSU olarak, MSI ile büyük ihtimalle A650BN gelir. 5 koruması olan giriş seviye sistemler için uygun.
Xigmatek için tam emin değilim ama, Tauro serisi gelebilir. 4 korumalı yine giriş seviye sistemler için uygun bir PSU. Ayrıca full modüler eğer tauro gelirse.
Eğer ZORUNLU olarak bu ikisinden birisi tercih edilmeliyse Xigmatek kasa ve PSU'yu tercih ederim. Ama ikiside fiyatını hak etmiyor.
Bu sistemin fiyatı ne kadar? birde 980 PRO ile H610M H kullanırsan SSD slotu PCI3.0 olduğu için 3500/3500 hızda kullanırsın.Hocam sistem bilgilerini özet geçeyim i5 12400F GIGABYTE H610M H anakart Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 GB ekran kartı Samsung 980 pro SSD crucial ballistix 2x8 ram
Aslında xigmatek olana kanım daha çok ısındı açıkçası ancak MSI da bilindik kaliteli marka olduğu için kararsız kaldım
Teşekkür ederim sistem 21 bin TL oluyor peki bu saydığım parçalara ve 980 proya uygun bir anakart önerebilir misin sonradan takarım?Bu sistemin fiyatı ne kadar? birde 980 PRO ile H610M H kullanırsan SSD slotu PCI3.0 olduğu için 3500/3500 hızda kullanırsın.
MSI'ın o kasası bildiğn kötü. MSI diye kaliteli olmuyor. içine hava soğutma takmakta dert sıvı soğutmada. Dar kasa.
Ve xigmatek kasaya uygun şekildeBu sistemin fiyatı ne kadar? birde 980 PRO ile H610M H kullanırsan SSD slotu PCI3.0 olduğu için 3500/3500 hızda kullanırsın.
MSI'ın o kasası bildiğn kötü. MSI diye kaliteli olmuyor. içine hava soğutma takmakta dert sıvı soğutmada. Dar kasa.
21 bin TL'ye böyle bir sistem alınmaz. 3060Ti bile alabilirsin 21 bin tl'ye. i5 12400F RTX 3060'lı sistemler 14k'ya satıldı.Teşekkür ederim sistem 21 bin TL oluyor peki bu saydığım parçalara ve 980 proya uygun bir anakart önerebilir misin sonradan takarım?
Ve xigmatek kasaya uygun şekilde
Konu dışına çıkmanın uyarısı var mı peki ?21 bin TL'ye böyle bir sistem alınmaz. 3060Ti bile alabilirsin 21 bin tl'ye. i5 12400F RTX 3060'lı sistemler 14k'ya satıldı.
B660M çoğu anakartta var PCI4.0 desteği. indirimle uygun bir şey alabilirsiniz. Xigmatek kasa ATX destekliyor onada uyar.
Konu dışına çıkmayalım, sistem için yeni konu açarsınız.
Bağlantılı konular benceKonu dışına çıkmanın uyarısı var mı peki ?