clouddd Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 513 Çözümler 1 18 Kasım 2020 #11 40ayak dedi: Hocam bana size ulaşacağım bir adres verebilirseniz detaylı şekilde fotoğrafını atabilirim kasanın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi?
40ayak dedi: Hocam bana size ulaşacağım bir adres verebilirseniz detaylı şekilde fotoğrafını atabilirim kasanın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 18 Kasım 2020 #12 Anakarta neden takmıyorsun onları?
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 18 Kasım 2020 #13 Kasa çok güzel ancak önü mesh olduğu için çok toz çekecektir. Anakartın MSİ Light programını desteklemediği için kasa rgblerini istediğin gibi değiştiremezsin kasanın düğmesinden yaparsın anca.
Kasa çok güzel ancak önü mesh olduğu için çok toz çekecektir. Anakartın MSİ Light programını desteklemediği için kasa rgblerini istediğin gibi değiştiremezsin kasanın düğmesinden yaparsın anca.
4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 18 Kasım 2020 #14 clouddd dedi: Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 2 tane var 3.0 girişli yani.
clouddd dedi: Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 2 tane var 3.0 girişli yani.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 18 Kasım 2020 #15 Hava akışı en iyi olan kasalardan 100M modelini kullanıyorum...
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 27 Aralık 2020 #16 clouddd dedi: Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi? Genişletmek için tıkla... derlemeler dedi: Hava akışı en iyi olan kasalardan 100M modelini kullanıyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam 100R ile 101M arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
clouddd dedi: Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi? Genişletmek için tıkla... derlemeler dedi: Hava akışı en iyi olan kasalardan 100M modelini kullanıyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam 100R ile 101M arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Aralık 2020 #17 Aezakmi4 dedi: Hocam 100R ile 101M arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsanız 101M alın. Fan sayısı daha fazla.
Aezakmi4 dedi: Hocam 100R ile 101M arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsanız 101M alın. Fan sayısı daha fazla.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2020 #18 clouddd dedi: Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi? Genişletmek için tıkla... O tarz şeyler anakarta takılır, ön tarafa hızlı tak çıkar tarzı şeyler, taşınabilir diskler, flash bellekler vs.
clouddd dedi: Hocam ben klavye mouse kulaklık hariç başka bir şey takamıyor muyum yani bilgisayara USB girişi 3 tane mi? Genişletmek için tıkla... O tarz şeyler anakarta takılır, ön tarafa hızlı tak çıkar tarzı şeyler, taşınabilir diskler, flash bellekler vs.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 27 Aralık 2020 #19 TÇB dedi: Alabiliyorsanız 101M alın. Fan sayısı daha fazla. Genişletmek için tıkla... RGB ile ARGB kafamı karıştırıyor ne farkı var tam olarak? Amazon'da 101M 600 TL. İtopya 100R 520 TL.
TÇB dedi: Alabiliyorsanız 101M alın. Fan sayısı daha fazla. Genişletmek için tıkla... RGB ile ARGB kafamı karıştırıyor ne farkı var tam olarak? Amazon'da 101M 600 TL. İtopya 100R 520 TL.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Aralık 2020 #20 ARGB demek "Ayarlanabilir RGB" demek. Yani RGB'yi kontrol edebilirsiniz. RGB ise kontrol edemezsiniz. Bu videoya bakarak farklarına bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ARGB demek "Ayarlanabilir RGB" demek. Yani RGB'yi kontrol edebilirsiniz. RGB ise kontrol edemezsiniz. Bu videoya bakarak farklarına bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et