Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 27 Aralık 2020 #21 TÇB dedi: ARGB demek "Ayarlanabilir RGB" demek. Yani RGB'yi kontrol edebilirsiniz. RGB ise kontrol edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... RGB de kontrol edilebilmektedir, ancak ARGB mod ve renk desteği olarak çok daha iyi tabii ki.
TÇB dedi: ARGB demek "Ayarlanabilir RGB" demek. Yani RGB'yi kontrol edebilirsiniz. RGB ise kontrol edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... RGB de kontrol edilebilmektedir, ancak ARGB mod ve renk desteği olarak çok daha iyi tabii ki.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Aralık 2020 #22 Mithat Berhan dedi: RGB de kontrol edilebilmektedir, ancak ARGB mod ve renk desteği olarak çok daha iyi tabii ki. Genişletmek için tıkla... Benim demek istediğim buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan dedi: RGB de kontrol edilebilmektedir, ancak ARGB mod ve renk desteği olarak çok daha iyi tabii ki. Genişletmek için tıkla... Benim demek istediğim buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 27 Aralık 2020 #23 TÇB dedi: Benim demek istediğim buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ARGB'de bulunan dijital sinyaller ve LED birimi başına farklı renk atayabilme avantajı bu. Uyarıyı kaldırdım, ona göre duzenlersin.
TÇB dedi: Benim demek istediğim buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ARGB'de bulunan dijital sinyaller ve LED birimi başına farklı renk atayabilme avantajı bu. Uyarıyı kaldırdım, ona göre duzenlersin.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 28 Aralık 2020 #24 Mithat Berhan dedi: ARGB'de bulunan dijital sinyaller ve LED birimi başına farklı renk atayabilme avantajı bu. Uyarıyı kaldırdım, ona göre duzenlersin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin öneriniz nedir? 101M de 4 fanın RGB olacak, 100R da ise 2 fan ARGB 1 fanın ise ışıksız olacak. Hangisi daha iyidir?
Mithat Berhan dedi: ARGB'de bulunan dijital sinyaller ve LED birimi başına farklı renk atayabilme avantajı bu. Uyarıyı kaldırdım, ona göre duzenlersin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin öneriniz nedir? 101M de 4 fanın RGB olacak, 100R da ise 2 fan ARGB 1 fanın ise ışıksız olacak. Hangisi daha iyidir?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 28 Aralık 2020 #25 101M alıp ön kısımda bulunan ortadaki fanı işlemci üstüne egzoz yapar kullanırdım