Hepsiburada'da 400 TL kadar bir kuponum var, ürün bana 2.000 TL civarı bir fiyata gelecek. Bu fiyata alabileceğim daha iyi sağlam bir kasa var mıdır? Varsa önerilerinizi bekliyorum, yoksa alınır mı? Parçalarımın rahat sığacağı sorun çekmeyecek bir ürün arıyorum. Bu kadar bütçe harcamak istemiyorum şöyle 1000 1.500 TL'ye daha uygun kasa varsa tercihim ondan olur.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bu ürünü gördüm emin olamadım. 1500 TL gibi bir fiyata gelir bana uygun gibi gözüküyor? Ürün hakkında bilginiz var mıdır nasıldır? Bir de eski kasamdan çıkaracağım fanlar var onları da eklesem üzerlerinle güzel bir kombinasyon ortaya çıkar mı?
@Marix Teşekkürler, yukarıda yazdığım sistem bileşenlerim içine sorunsuz oturur mu? Bu bütçede kontrol edilebilen fan beklentim yok zaten. Attığım model de zaten sadece aç kapa yapılıyormuş olmasa da olur bir özellikmiş yani MSI kasadaki.
Peki aradaki 500 TL farkı verip attığım modeli almak ne kadar mantıklı olur? 500 TL çok bir para değil biliyorum fakat aradaki farkı hissettirir mi bana?