MSI MAG Forge M100A alınır mı?

İyi günler. Konu aslında başlıktaki gibi bildiğim kadarıyla kasa yeni bir kasa ancak böyle kasaların hep incelemeleri olur sorum şu bu kasanın ne YT de ne forumlarda ne de farklı platformlarda neden hiçbir kullanıcı incelemesi vb. hiçbir şeyi yok. Kasa hoşuma gitti. Almayı düşünüyorum ancak hiçbir incelemesinin olmaması ne çıkacağını bilememek korkutuyor insanı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alternatifim bu kasa zaten bu ikisi arasındayım ama MSI olan biraz daha gözüme güzel gözüktü.

Dosya Ekleri

• 46A37860-BA21-4FD3-BACC-66C50B1D102B.png
    227,7 KB · Görüntüleme: 207
İ

İçerisindeki PSU ne markası ne sertifikası ne modeli ne hiçbir şey yazmamışlar PSU modelini yazarsanız bakabilirim.

İ

İçerisindeki PSU ne markası ne sertifikası ne modeli ne hiçbir şey yazmamışlar PSU modelini yazarsanız bakabilirim.

Hocam ben tasarımı beğendiğim için sipariş verdim. Elimde fazla fan vardı önde 3. fan yeri varmış. Pazartesi ya da salı teslim olur. PSU muhtemelen MSI MAG 80+ ama bronz mu onu yazmamışlar. Benim için çok önemli değil gerçi. Hem kasa hem PSU için uygun geldi bana.

Kargo henüz gelmedi. Yarın teslim olacak fiyat da güncellenmiş 3.164 TL. Ben 1899 aldım. Teslim alınca PSU marka ve sertifikasını yazarım.

Dosya Ekleri

• 0A68109F-176C-4063-AFB1-D8456996A4A4.png
    209,9 KB · Görüntüleme: 199
Son düzenleme:

Güncel fiyatı asla verilmez zaten o fiyata mis gibi kasa + PSU alırsın sizin aldığınız fiyata PSU'su kaliteli ise dediğiniz gibi alınır. İncelemenizi bekliyorum hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…