MSI MAG Forge M100a D60 600W 80+ Auto RGB alınır mı?

Dostum o toplu olarak sisteme önerilen watt 4060 Ti nasıl yük altında 550 watt çekecek 4090 mı bu?

İçindeki PSU e-tier yani direkt takılıysa sök seviyesinde, 2000 TL'ye kasa tek başına Amazon'da satılıyor kasayı tek alıp farklı PSU alabilirsiniz.
Hocam bunu hazır sistemden özelleştirdim
bu nasıl

Evet onlardan yana sıkıntım yok sadece şeyi sormak istiyorum sistemde 4060 Ti + i514400F var sizce 600W yeterli olur mu?

600W yeterli olur, PSU önerisi isterseniz,
MSI MAG A650bn 650W (dn veya bnl değil dikkat edin)
High Power Performance gd 650W.
Önerebilirim.

FSP'nin de kötü PSU'ları var da zaten boşuna kasa+PSU kombolarına bakmayın, kasa+PSU şeklinde satılan neredeyse bütün PSU'lar kötü oluyor, kasa ayrı PSU ayrı alın düzgün bir PSU seçin

FSP'nin de kötü PSU'ları var da zaten boşuna kasa+PSU kombolarına bakmayın, kasa+PSU şeklinde satılan neredeyse bütün PSU'lar kötü oluyor, kasa ayrı PSU ayrı alın düzgün bir PSU seçin
değerlendireceğim
yardımınız için teşekkürler

Dostum o komple sistem güç tüketimi sadece ekran kartının değil r7/i7 ile kullanıldığında önerilen PSU onlar.

Değerlendireceğim.
Yardımınız için teşekkürler.

https://docs.google.com/spreadsheet...zTEvYfLDcaSpZRB6Xt6JWkc/htmlview?usp=sharing# bu listelemede PSU'ların seviyesi detaylı şekilde listelenmiş buradan bakabilirsiniz tier B veya C sizin için yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…