MSI MAG Forge M100a D60 kasaya 4060 Ti 3 fanlı sığar mı?

Attığınız kasayı asla önermiyorum. Almayı düşündüğünüz parçaları ve bütçenizi atın.
Kasa olarak bunu alın.

Attığınız kasayı asla önermiyorum. Bütçe verin size düzgün parçalar atayım.
Kasa olarak bunu alın.

3000-3500 TL arası olursa iyi olur.

Attığınız kasayı asla önermiyorum. Almayı düşündüğünüz parçaları ve bütçenizi atın.
Kasa olarak bunu alın.
1731336367043.png

Aldığınız parçalar birbirinden kötü. Toplam bütçe verin. Size öneri yapayım.
ben itopya dan hazır sistem alıcaktım taksit le beraber 30 bin tl yapıyodu bunlar 29 bin tl peşin fiyata 6 ay taksit olduğu icin sectim 29500 tl ye kadar bütcem var ama 6 taksit yapıcam

ben itopya dan hazır sistem alıcaktım taksit le beraber 30 bin tl yapıyodu bunlar 29 bin tl peşin fiyata 6 ay taksit olduğu icin sectim 29500 tl ye kadar bütcem var ama 6 taksit yapıcam
Bütün parçalarda taksit var. Hem çok daha uzun ömürlü olur hem de daha performanslı.

Son düzenleme:
Bütün parçalarda taksit var. Hem çok daha uzun ömürlü olur hem de daha performanslı.

Biraz bütcemi aşıyor ama bunlar cok daha iyi büyük ihtimalle bunları alacağım cok teşekkür ederim.

ssd yok ama

Biraz bütcemi aşıyor ama bunlar cok daha iyi büyük ihtimalle bunları alacağım cok teşekkür ederim.
Attığın sistemde anakart, işlemci vs sıkıntılı ve kötülerdi. Bu şekilde çok daha uzun süre kullanabilirsin. Attığım 7500F işlemci 4080 Super'i 2K'da kaldırabiliyor. Yani ileride ekran kartı alırken işlemci değişmeye gerek kalmayacak. Kasa da 360mm destekli. Yani hepsi ömürlük ürünler.

ssd yok ama
Atmayı unutmuşum. Üst tarafa ekledim.

Anakartın DisplayPort olanı var mı acaba benim monitörün HDMI takınca 140 Hz DP takınca 200 Hz oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı