Bende aynı kasa var PSU 600dn olarak geliyor kasa gayet güzel önü zaten full mesh soğutması şimdilik iyi gibi bende alalı 2 hafta olacak neredeyse eğer kasanın detaylı fotoğrafını isterseniz yardımcı olabilirim.
Bende aynı kasa var PSU 600dn olarak geliyor kasa gayet güzel önü zaten full mesh soğutması şimdilik iyi gibi bende alalı 2 hafta olacak neredeyse eğer kasanın detaylı fotoğrafını isterseniz yardımcı olabilirim.
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.748,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP H3-550 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP H3-550 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.769,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçeyi aşıyor biraz ama hem PSU kaliteli hemde kasa daha geniş ve ferah. Ayrıca MSI'dan daha iyi diyebiliriz kağıt üzerinde. İlgilenirseniz.
Hocam kasa belki size küçük gelebilir benim ilk sistemim olduğu için bir eksiklik çekmedim RGB'ler kontrol edilmiyor ve fanlar çok sesli değil arkadan hafif müzik açınca duymuyorum.