BigShow Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Kasa: MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Kasa: MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Ağustos 2023 #2 Sığmaz, Micro ATX anakart destekliyor kasan.
BigShow Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Mithat Berhan dedi: Sığmaz, Micro ATX anakart destekliyor kasan. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Çünkü özelliklerinde şöyle diyor. Hem mATX hem de ATX destekliyor diye anladım ben. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 2,2 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Mithat Berhan dedi: Sığmaz, Micro ATX anakart destekliyor kasan. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Çünkü özelliklerinde şöyle diyor. Hem mATX hem de ATX destekliyor diye anladım ben.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Ağustos 2023 #4 @BigShow bazı siteler Micro ATX'i böyle yazabiliyor. Ayrıca anakartın 7 tane genişleme yuvası var iken kasanın 4 tane genişleme portu var.
@BigShow bazı siteler Micro ATX'i böyle yazabiliyor. Ayrıca anakartın 7 tane genişleme yuvası var iken kasanın 4 tane genişleme portu var.
BigShow Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Mithat Berhan dedi: @BigShow bazı siteler Micro ATX'i böyle yazabiliyor. Ayrıca anakartın 7 tane genişleme yuvası var iken kasanın 4 tane genişleme portu var. Genişletmek için tıkla... Ekstra yuvalarının ne işe yaradığını bilmiyorum. Sığmaz diyorsan bir seçeneğim daha vardı. Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ne dersin olur mu?
Mithat Berhan dedi: @BigShow bazı siteler Micro ATX'i böyle yazabiliyor. Ayrıca anakartın 7 tane genişleme yuvası var iken kasanın 4 tane genişleme portu var. Genişletmek için tıkla... Ekstra yuvalarının ne işe yaradığını bilmiyorum. Sığmaz diyorsan bir seçeneğim daha vardı. Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ne dersin olur mu?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Ağustos 2023 #6 @BigShow Boyutlardan da anlayabilirsiniz zaten. Bu model sığacaktır.